- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarli0212
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy felpakoltam mindent (elvileg), de ha terveztetek vee egy útvolnalat, azt írja ki, hogy "Útvonal nem található".
Mindent MAC-en csináltam, lehet hogy ott szúrtmam el valamit?
Segítsetek. Köszönöm -
limonade
csendes tag
A kérdésem továbbra is fenn áll. Se törölni, se telepíteni nem tudok semmit, azzal a hibával, hogy a telepítő már használatban van. Ezért nem is tudom felrakni ezt az újabb ovi maps-t.
-
sekli
addikt
válasz
tariattila #197 üzenetére
vessetek már egy pillantás a topik címére...
egyébként meg, akinek felment úgy, hogy elvileg nem támogatott a készüléke, annak rendesen működik is hosszabb út alatt is?
-
tariattila
veterán
Régen nekem sem jött be az opera de amit pár hete adtak ki az már jobb mint a gyári..(nekem legalábbis...)
Kipróbálnám szivesen én is jobban az androidot...már csak a google miatt (mail,docs,naptár,picassa...mindenem ott van..gondolom azokat keni vágja...
bár elérem őket symbiannal is de érzem, hogy lehetne jobb is...namaj'egyszer... -
KoLa_2
csendes tag
válasz
tariattila #195 üzenetére
Opera mobile nekem nemjött be, ráadásul sok gond volt vele még mikor megjelent. Kilépkedett lassú volt stb. Sajnos email dolog nem ilyen egyszerű, mivel nokia massaeging (régen külön szoftver) 3x firmware től bekerült telóba sima üzenetes dogok helyére üzenet menübe. Amit látsz hogy külön vannak fiokok meg minden olyan mint régen de ez lényegében emuláció. mert már nem külön külön hanem egységesen történik emailok kezelése email.nokia.com létrehoz egy fiokot és oda gyűjti különböző fiokjaidat. próbáld ki email.nokia.com -ra lépj be elsőként megadott fiokadataiddal és jelszóval.Befog engedni megfogsz lepődni.
Symbián után én androidra váltottam, (most nemakarok ifon féle flémelésbe menni) de android és symbian ég és föld. Most hogy kiismertem azért van összehasonlítási alapom mivel 4 éve s60 symbiant használtam 3 telóval 3 release-t, és nemrég csöppentem androidos világba. Van külöbség. Ugyan ennek is vannak hibái sőt ebben is sok bugot találtam (1.6 jelenleg az enyém) de így is lekörözi sokszorosan s60-t. -
tariattila
veterán
Opera Mobile 10 Beta !!! Az nekem bug mentes 100% !
A mailra pedig: nem kell túl bonyolítani az üzeneteknél / e-mail fiók beállításoknál ki kell tölteni a ki és bejövő szerverprofilokat és kész.. nem kell semmi nokiás bonyolítás...
Nekem a Gmail tökéletesen megy... bár mostanában azt is Opera-val nyitom meg mert akkor teljes értékűként tudom élvezni..(és nem sokkal több adatforg.-ot generál...)Bár sok igazság van abban amit mondasz...én is hasonló okok miatt hagytam fel majdnem a nokiával... Most békeidőszak van amíg kiderül mi lesz a reakció erre a navi. témára a többi gyártónál... és mivel a google-on használok szinte minden funkciót így erősen kacsintgatok az android irányába...
-
KoLa_2
csendes tag
Én viszont nagyon megbántam 5800-át nagyon nagyon, el is adtam. Elején nagyon tetszett legstabilabb a 2x szoftver volt, 3x szoftverek sokat rontottak telón. Alig ment flash,hívás közben belassult teló, böngésző folyamatosan kiugrált,néhány program is amikkel addig nemvolt gond. Ja és a leggusztustalanabb és legbutább húzása nokiának ugyanolyan telefont kiadni sokkal rosszabb kivitelben 5230. Egy vicc, abban pillanatban elértéktelenődött a telefon és ezekután ránézni sem tudtam úgy. Eredetileg ugyvolt 3x szoftverba belekerülnek 5530-as újdonságai, de csak igérgetés maradt. Ott is úgyéreztem hogy átvertek mivel egy alacsonyabb kategoriás teló többet tudott ugyanazzal szoftverrel, ugyanabban kategóriában.Kaput a 5230 as megjelenése tette be. Ráadásul 5800 rossz műanyagból volt recsegett -ropogott illetve hogy integrálták egy progiba email dolgot hogy multifiokot nokia szerveren keresztül tölt, email.nokia.com-on így lényegében nem telón hozol létre fiokot mint régen. Nemtudtam szerverre belépni jelszó miatt, persze nokia ügyfélszolgálata semmit nem segített, sőt nem is reagált kérésre.Se eu régios telószámuk se emailcímük, magyarok meg nemtudtak ebben segíteni az volt válasz fórumozzak nokia oldalán, ez a vevőszolgálat nokia módra. Ezekután egyből eladtam és megfogadtam hogy nokiám mostanában nem lesz. Ez a symbian 2 is parasztvakítás nem lesz belölle semmi. Főleg nem 5800 -án de mindegy. Igazából többi symbiannak (3-4) sincs létjogosultsága illetve egyre kevesebb. s60 is televan hibával, csak 5800-ásomban vagy 35 bugot számoltam össze sima felhasználóként, egy normális böngésző nincs rá, a mai netes világban.
-
tariattila
veterán
így-így...ezek alant csupa arany igazságok...
Másnap akartam eladni az5800-mat mikor kijött az új 40-es szoft... kipróbáltam és visszaléptem...most pedig a navi....
Szóval újra barátságban vagyok a készülékkel...
Massive respect Nokia ! -
Newyorker
addikt
az biztos, h a Nokiának bele kell most húznia a stabil op rendszer gyártásba, mert sok a gond
-
attisx
addikt
válasz
Gabesz1019 #189 üzenetére
A Syimbian^2 még nem is lesz egy nagy dobás, hisz az még a jelenlegi S60-ra épül, már ha egyáltalán kijön (olvastam már olyat is, hogy kereskedelmi forgalomban nem fog megjelenni ilyen rendszerrel ellátott telefon). Inkább a második félévben érkező Symbian^3-tól és a jövőre megjelenő Symbian^4-től lehet igazi újdonságokat várni.
-
Gabesz1019
senior tag
Én amikor tavaly nyáron megvettem a telefont nagyon örültem neki. Ilyen okos telefonom még sosem volt. Sokat gondolkodtam a Samsung Omnia és az 5800 között. Aztán a Symbian döntött az 5800 javára. Teltek múltak a hetek hónapok kijött a 31-es szoft. mely valamelyest javított a telefonon, de már nagyon kellett ez a 40-es.
Amíg ez nem jött ki addig én is azt éreztem, hogy hiába vettem egy Nokiát magasból tesznek rám a finnek.Azonban ahogy kijött az új fw ismét azt éreztem, hogy jól döntöttem, hogy ezt választottam. A mostani navi-s lépés is szerintem egy kedves gesztus a Nokia részéről.
Talán a Nokia is rájött, hogy nem csak megszerezni kell a partnereket, hanem meg is kell tartani Őket. Kíváncsian várom a jövőben piacra kerülő modelleket is. Szerintem a Symbian-ban van még tartalék + ugyebár jön a Symbian 2 és ha azt is megkapnánk 5800-ra azzal azt hiszem sokaknál szerezne jó pontot a Nokia. (Nálam biztos
)
-
KoLa_2
csendes tag
A cikkel ellentétben ami alapján ez a fórumtéma indult, nem a google miatt szánta el magát erre a lépésre a nokia, legalábbis az csak a legkisebb mértékben játszott közre. Eleve az hogy google-navigácios dolog, egyelőre és még egy darabig, főként amerikának szól. Nokia ott ezt amugyis másként éli meg, mivel az ottani mobiltelefonpiac gazdasága eltér európaitól (pl,motorola,iphone,ottani autók 80-90% beépített alapfelszereltséggel járó navi,garmin stbstb).
Erre dologra inkább azt tudnám mondani nagy játékos a Nokia, ezzel lépéssel ugyan rövidtávon veszteséget produkál az amugyse sikeres licenszes dologban (főként keleteurópában, mivel nemérték el azt a hatásfokot, mint amitegy igo,garmin adhat ebben a régióban a navigációs megoldásaikban).Válasz egyszerübb: most hogy megjelent maemo és több telefon kifog jönni ezzel rendszerrel közeljövőben, így s60-as magasabb N-es és E-S sorozatu telefonok hanyatlása mindenképp befog következni. Symbian ugyan jó oprendszer, de idejétmúlt, ha a mai igényeket nézem, ha már drágább telefonokról van szó. Mert ugye s40 lassan a legalacsonyabb kategóriás telefonokba is belekerül, közben a húzó oprendszernek számító s60 (amiért több pénzt lehetett kérni) folyamatosan az n-es és e-s sorozatról csúszik lefele, alacsonyabb kategorába, főleg most, hogy maemo rákerül drágább felsőkategoriás telókra, így n97,mini,n86,n96,n85, eXX telefonoknak csökken létjogosultsága, és azokat elkell még adni.
Ez a gps-es húzas nokia szempontjából, nem az eddigi usereket célezza és nem ezzel akar kedveskedni nekik, (sajnos saját tapasztalat hogy miután megvetted a telefont, ezekután illető levan szrva nokiánál is, még ha nem is eztmondják magukról), hanem még ez azokról szól akik drága pénzért, vesznek a fennt említett n,e sorozatú telókból mert úgye elkelll adni, és talán így jobban is fog menni, mert egy idő után ez is belekerül majd specifikációba hogy ingyenes navigáció. -
tariattila
veterán
nem kell letöltenem mert a kiadás napján már magamévá tettem...
-
carkupac
csendes tag
válasz
tariattila #183 üzenetére
új menü...navigál offline módban... mindent megtalál gond nélkül. Lekell toltened ezt : maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_5.0.Nocs aminek ott a végén a .sis kiterjesztés.
és örülök h látod a csillogást... -
limonade
csendes tag
Nem tudom felrakni a frissítést. Semmilyen programot nem tudok törölni vagy felrakni, mert azt írja ki mindenre,h a telepítő használatban van. Ötlet?
-
tariattila
veterán
az komoly......sis fájl....ingyenes navi.....ez hogy is áll össze????????
látom szemedben a csillogást...
-
carkupac
csendes tag
Már működik...rájöttem h eloszor is le kellet volna tolteni az oldalról a .sis kiterjesztésű fajlt.felrakni és aztán ingyenes lesz
Azthiszem innen már boldogulok vele
-
carkupac
csendes tag
Hogy/Hol tudom leellenőrizni h már ingyenesen működik-e?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
tariattila #174 üzenetére
Remélem mihamarabb elkészítik.
-
tariattila
veterán
válasz
Gabesz1019 #173 üzenetére
# 145. hozzászólásomban pont ezt vetettem fel....Jahhh
-
Gabesz1019
senior tag
Nem tudjátok, várható hozzá tegező hang?
Nem szeretem ha magáznak. -
Coleszi
tag
na müxik N97-en a minis verzio csak nekem GPSt elég nehezen talál majd minnyá kiviszem a szabadba
-
Istenem köszönöm hogy meghallgattad imáimat
Végre "használható" a GPS funkció
-
tariattila
veterán
Csak azt tudod beállítani oda, hogy : Hangjelzések és rezgések !
És azt is le kell külön tölteni, amit fel is kínál...
-
attisx
addikt
válasz
Gabesz1019 #167 üzenetére
A gyalogoshoz egyelőre nincs magyar hang, hogy lesz-e, nem tudom.
-
Gabesz1019
senior tag
Bár a gép még mindig azt írja ki, hogy sikertelen, de most legalább felismerte és frissítette is a térképet.
Még lenne egy kérdésem. A Beállításokba a Navigáció menüpontba ott van, hogy Autós utasítások ott beállítottam a Magyart alatta a Gyalogos utasítások ott viszont nem tudom a Magyart választani vagy csak az autósnál van Magyar?
-
attisx
addikt
válasz
Gabesz1019 #163 üzenetére
Indítsd újra a PC és a telót is, szerintem ettől megfog javulni.
-
Gabesz1019
senior tag
Amikor rádugom a telefont USB-re, kiválasztom a PC Suite módot a telefon jobb felső sarkában megjelenik a kis USB jel, de a gép azt írja ki, hogy:
Az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt.
Tegnap még nem volt semmi gond, lehet, hogy amikor megszakadta azóta van vele valami? Ilyenkor mi a teendő? Tárhely módban felismeri a telefont.
-
attisx
addikt
válasz
Gabesz1019 #161 üzenetére
Valamiért megszakadt a kapcsolat a készülékkel, csatlakoztasd újra, és fuss neki még egyszer.
-
Gabesz1019
senior tag
Frissíteni akartam a térképet ezzel a Nokia Map Loaderrel.
Kiválasztottam a Hungary-t rámegyek a Download-ra, elmegy 64,1%-ig és utána ezt a hibaüzenetet kapom:
Ez mit jelet? És letörölte az előző térképet is ami rajta volt. Hogyan tudom feltenni a Magyarország térképet?
-
attisx
addikt
válasz
Gabesz1019 #151 üzenetére
(#150) revolver: Ez most hatalmas...
-
Coleszi
tag
Az N97 minire lehet telepíteni. Érdemes próbálkoznom az én N97emmel?
-
revolver
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #154 üzenetére
Van belőle sok verzió,de ez tényleg jó lett
-
taip
senior tag
Nem semmi húzás volt ez a Nokiától. Még mindig csodálkozva nézek ki a fejemből, hogy most ez tényleg?.
Még csak felraktam, de nem próbáltam ki, kíváncsi leszek rá.
(És próbálok nem gondolni arra, hogy mi lesz, ha tönkremegy az összes többi cég, aki hasonlót kínál, csak pénzért...) -
tariattila
veterán
Azt nem lehet, hogy én csak CWM-et kérek előfizuval készülék nélkül???
Ez lenne a legtutibb összeállítás nem?? -
Gabesz1019
senior tag
A legfrissebb térképet honnan/hogyan tudom leszedni hozzá?
-
revolver
aktív tag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tariattila #145 üzenetére
köszi uraim!
-
TokLac
senior tag
Hatalmas gratula a Nokiának!
-
tariattila
veterán
Most elmélkedek azon, hogy az új 40-es szoft kiadásakor már tudta a nokia, hogy kiadják a navigálós Maps-et...!!!???
Inkább vártak volna a 40-es szoft-al és már az új térképszoftot integrálják bele, így megspórolható lett volna (...10 minusz 5...az kb..) 4 vagy 5 MB tárhely...Nem?
Mindenki jobban járt volna! Na esetleg ha lesz újabb akkor már azt kell, hogy belenyomják...hehe
Mivel ugye mos ott foglalja a mem-et a 3.01-es Maps és az új 3.03-as fut...és válogatni kell erősen mi menjen és mi maradjonejej na sebaj
-
attisx
addikt
válasz
tariattila #145 üzenetére
Europe: 2,2 GB
-
tariattila
veterán
nézd meg az ovi suite ben !!! azt hiszem 2,4 GB teljes EU
A garmin-é nálam 1,7 GB de a nokiáé mostanra sokkal részletesebb !!!
Na ma teszteltem...teljesen rendben van...csak egy körforgalmat felejtett közölni (indulás után nem sokkal...) viszont jól mutatta a kijelzőn!! Végig jó a hangos navi-ja...
Bár nem szeretem ha a saját telefonom magáz...ez a következő prodzsekt remélem
(a tegező hang...)
-
az offline magyar térkép mérete 61,2 mb, a magyar hang elég kevés asszem pár mega
-
tariattila
veterán
sajna nem gondolták végig ezt a memória kérdést...szerintem legtöbben küzdünk a kis tárhellyel...ez meg kiszaggat a c-ből 10megát?? Komoly...simán megoldható lett volna 2-3megábol...ha persze nem lihegik túl ezt az online-felületet...stb...
Ugyanaz mint a PC suite kontra Ovi suite...!
De mindennek ára van...a nokia ebből reméli a megtérülést...a partnerek reklámozása onlány...ide M.o.-ra jólett volna egy butított 2megás szoft is...de ez van és szeretjük így is.... -
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítségeteket. Én is feltelepítettem az E52-re a 3.03. Nokia mapsot, ki is próbáltam a hangos navigációt, a szobában és a szabadban is. Csak az a problémám, hogy a hangos navigáció 26 másodperc letelte után mindig megszakad. Próbaképpen egy 20 km hosszúságú útvonalat választottam ki. Ha valaki leírná, hogy ezt a jelenséget mi okozza, azt előre is köszönöm. Üdv -
Kérdés, hogy a Magyarország térkép mérete mekkora. Garminnál 28mega az új naviGuide 5.3... Nem tudom, ha N82-re megpróbálnám felerőltetni az 5800 vagy az E52-re kiadott verziót. A teló hackelt, nincs ellenőrzés...
-
Dottore
addikt
válasz
rudymester #134 üzenetére
Semmi. El kell olvasni a szerzői és használati jogok feltételeit. Ha akarja ingyen is adhatja. Most akarta.
Számtalan példa van arra, hogy egy fizetős program ingyenes lett. Természetesen a pénzt nem kapja vissza senki.
-
k3n3z
csendes tag
Tárgytalan, én voltam az idióta, műxik!
-
fairi
őstag
válasz
Quasi_modo #87 üzenetére
innovatívak biztos nem de kicsit jobbak..
ingyenes teljes értékű navi jár hozzá....Nokia 5230 így több értelmet nyer például,picit jobb lett ezzel a lépéssel...
nagy reklámtény,annyiban jobb mint a google megoldása h nem kell majd hozzá feltétlen adatforgalom... -
rudymester
senior tag
Sokan nem olvassák el rendesen a hírt...
"más modellek tulajdonosai pedig a következő hetekben juthatnak hozzá a frissítéshez"
Ez szerintem elégegyértelmű!
Kérdés, mi lesz azokkal, akik mondjuk 1 éves liszenszt vettek pár hónapja...
-
Dottore
addikt
Amit letöltöttetek nem az ingyenes verzió. Ezekhez még licensz kell. A 3.03 az ingyenes, de jelenleg nem elérhető minden telefonra.
-
Ovi maps csinibb mint a garmin, majd ma tesztelem az ovit.
Térkép szinten nekem az ovi részletesebbnek tűnik. -
sheep
addikt
a kérdés az, hogy a mokia maps eléri-e a garmin szintjét (most azt használom az 5800-on, és nagyon meg vagyok elégedve), vagy ahhoz képest felejtős? működik szépen a magyar hang, stb?
valaki próbálta már mindkettőt? -
k3n3z
csendes tag
Hát nekem egyelőre 30 mp után kiírja, hogy az autós navi fizetős, fel akarok-e menni licencet vásárolni. Hozzáteszem a legújabb Ovi maps van fent...
-
Aki -5 és -12 errort kap törölje a meglévő Ovi mapsot és a Nokia mapsot is. Ezt követően rakjátok fel az új INGYENES
ovi maps 3.3at
-
N97 mini unknown error: -12 vel elszáll a telepítő.......... a sima menüs software telepítő el sem indul
nem értem
-
SupaCow
aktív tag
Így csináltam:
1.5 hete feltettem a sima OVI maps-ot [link]
A pc-re is felkerült egy OVI maps updater program.
Tegnap a bejelentés után elindítottam az updater-t, telefon kékfoggal csatlakozott a pc-hez, és talált hozzá frissítést amit azonnal telepített a telefonra.Telefonon elindítottam a navi letöltöttem a navigációs hangokat és már teszteltem is.
Meg vagyok elégedve vele. -
Challanger
tag
Ok! Sikerült, örök hála!
-
csab2
veterán
Azért még nem az igazi ez a dolog.
Az Ovi Suite azt írja, hogy nincs frissítés a telefonhoz, pedig szokta jelezni, ha új térképszoft van.
A telefonban lévő szoftverfrissítő jelzi, hogy van új térképszoft, de letöltés után hibaüzenetet ad.
A telefon E52.Végül az sms-es megoldással raktam fel.
Challanger
Vagy még ott van az Ovi Suite, amibe integrálták a Map loadert. Szépen kiválasztod, hogy mely térképek kellenek és letölti a memóriakártyára.
-
válasz
Challanger #120 üzenetére
az a legegyszerűbb, ha a map loader segítségével letöltöd a szükséges
térképe(ke)t/hango(ka)t a memóriakártyára! -
Challanger
tag
Sziasztok!
Szeptembertől vagyok E52 tulajdonos (pannonnál vettem). Ezidáig a gyárilag mellékelt 1Gb-os memóriát használtam, de nemrég kaptam egy 4gigásat. Az a helyzet, hogy amikor kicseréltem a kártyákat, akkor is ott volt a menüben az Ovi Maps, de mikor megnyitottam, térkép helyett csak a nagy semmi fogadott. Gondoltam, hogy a térképeket biztos a (másik) memóriakártyán tárolja.
Egye fene, úgyis újra akartam tenni a cuccokat az új kártyára.
Tehát: Hard reset, így gyári állapotba visszaállt minden. ÚJ memóriakártya formázása a telefonal. Majd Ovi frissítése Wlan segítségével.
Ismét a szokásos helyen van az ikon, belépek...új design fogat, a frissítés sikerült. De amikor rányomok a helyek keresésére, vagy akár a saját pozicióra megint csak a nagy üresség fogad az utcák helyett
Már tele lett vele a tö...hócipőm. Mégis mi a bánat lehet vele?Köszi!
(ez az első okos telefonom, szóval lehet, hogy még én nem vagyok elég okos a használatához
)
-
iminet
tag
Ja ez igaz, de nem egyszerűbb akkor kódot adni hozzá hogy tessék használd.
Azért arra kíváncsi lennék miért így kellett indítani hogy csak 10 típussal müxik ?
Mennyit adtak el belőle? Vagy a letöltés rohamot optimalizálták, nehogy lehaljon a szerverük :-), Vagy sürgős volt a dolog mert verseny van ugye. -
friss még annyira a dolog, hogy a magyar nokia oldal ne mutassa az újdonságot...
az n95 telcsi meg van olyan régi, hogy arra ráérjenek később is kiadni - ha már sorrendet kellett különböző okok miatt felállítani abban, hogy melyik telcsikre jön ki most, és mikre későb... (n95 telcsit már nem kimondottan sokan vesznek mostanság új változatban - sem szolgáltatónál, sem függetlenül!) -
iminet
tag
Ha magyar weboldalt olvasod a navigációt még a fizetős kategóriába sorolja. Készüléktől függetlenül. A nokia.com-on a maps letöltéseknél már ingyenesnek mondja. A nokia oldalán nincs túllihegve az információ. Azt végképp nem értem hogy amúgy a cucc működik akkor mi is fog még eltartani pár hétig ?
És hamut meg mamut szórok fejemre mert valóban felületesen olvastam a cikket. De a mai napom amúgy sem volt 100-as.
-
iminet
tag
Ezt is olvastátok ?
[link] itt ugyanis még pénzt kérnek a navigációért.
N95-re tettem fel és azon még nem ingyé van -
válasz
RandomGosu #113 üzenetére
jobb későn, mint soha! jó az a gyártónak úgy is, ha eztán annyival többel választják, hogy kárpótolva vannak/lesznek az eddig fizetős navigációból a jövőben eleső összegért!
kíváncsi vagyok, hogy eztán mennyivel csökken majd a garmin népszerűsége - mert jelentősen fog, az biztos! bár a fizetős változat eddig sem volt valami fogyós cikk... -
RandomGosu
senior tag
ha hamarabb döntöttek volna igy szerintem sokkal többen választanák a nokiát...
-
Fryskitt
addikt
Nagyon jó!!!!
-
>-48-<
aktív tag
Igazad van, hogy mérgesnek nem érdemes lenni, de azért a közelmúltban volt példa másfajta üzleti filozófiára.
Nem ugyanaz a tészta, de mondjuk a google visszatéríti a nexus one vásárlóknak az új és a régi ár közti különbséget az amcsi T-nél...
Ettől függetlenül nem semmi húzás volt ingyenes offline navival csábítani a népet!
Verseny,verseny,verseny! -
Norbi21
senior tag
Ezt a lépést azért szánta a nokia, hogy még több telót adjanak el? Amúgy szimpatikus lépés volt, így már elgondolkodnék, hogy az új teló esetleg nokia lesz
-
tariattila
veterán
A nokia az összes okostelefonjára ki fogja adni rövid időn belül...a sok hírből ezt hámoztam ki...
-
zombinyul
addikt
N95-ösre nem tudjátok,lesz valamikor?Tudnék neki örülni
-
tariattila
veterán
A Loader véletlenül sem rak térképet a tel.memó-ra mivel a nokia tudja, hogy oda maximum Szerbia 5MB-os térképe férne el!!!
Nem kell állítani semmit! Egyszer legyen fent a végleges Maps szoft. a tel-en amit használni akarsz (szerintem a 3.03-as navigációképes hehehe)
Utána legyen rendes mem.kártya a tel-ben amit lát is!!! (jó ha a telefonnal megformázott!)
Ott ő létrehozza magának a munkakönyvtárát (cities) és abba tölti be a térképadatokat
Ezt a könyvtárat előtte törölni is lehet...az a biztos...JUJ bocs látom közben megoldódott!!! én meg írok itt.........
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #104 üzenetére
Hülye vagyok, nyomi vagyok, probléma megoldva!
-
peugeotmate
őstag
Azt hol lehet átállítani, hogy a maploader automatikusan a memókártyára rakja a térképet? Mert a PC Suiteba azt állítottam be, hogy mindent a memóriakártyára rakjon, de most csak a telefonmemóriába hajlandó, ami bezzeg nem elég semmire.
Bocs a lámáért. -
tariattila
veterán
Na ez tényleg kellett a nokiát valamilyen (sok-sok) okból száműzni akarók táborának !!!
Ez oda ver a többi navi-nak...kényelmesen bővíthető és frissíthető térképek, globális megoldás, teljesen az adott készülékhez optimalizálva..mi kell ettől jobb? főleg ingyen!Az előző hozzászólásom azért némi aggodalommal tölt el és a cél megadásánál sem egyértelmű a keresési opció de hát ez van...
-
tariattila
veterán
Szerintem kihagyható ez a szám megadásosdi és sms-ben link-et kapós módszer mivel
a nokia pont kom-on úgy írják:
vagy megadod a számod és sms-ben kapsz linket VAGY begépeled a mobilböngésződbe az ott látható linket...Letöltöttem...működik...teccik...BUT :
Fő úttól harminc méterre lakok és bárhova terveztetek vele útvonalat a főúttól ellenkező irányba vezényel el és csináltatni akar velem terepen egy kb 4kilóméteres kört ami ugyan oda jut vissza ahonnan indulnék és onnan már a főúton vezet tovább...??? Vicces...
Ja a beállításoknál kizárom a földutakat... ???Tényleg ki kell mennem az útig 30m-t és onnan terveztetni???
És ez sem hajlandó levinni a pozíciómat az útról gyalogos módban sem...
Kíváncsi leszek majd gyaloglok vele többet...tesztelem
-------------------------------------------------------------------------------
A Map loader csak térkép adatokat telepít! A Maps Updater a szoftvert...
Az OVI Suite kezeli mindkettőt... és persze ugyanarról a "térképszerverről" szedi le az adatokat..csak más a kezelőfelület...(szerintem...) és nekem sokkal lassabb is! -
ambrus14
tag
Ismerősöm is nem rég vett e52-eset, ajánlom neki kapásból, hogy rakja fel az ingyenes verziót, mert már próbálkozott ezer mással de így jól könnyebb lesz!
Csak így tovább Nokia!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Korlátok nélküli ingyenes autós és gyalogos navigációt kínál a Nokia valamennyi beépített GPS vevővel rendelkező okostelefonjához.
- Elite: Dangerous
- Sorozatok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest