- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
válasz
Lalikiraly #392 üzenetére
Igen észrevettem. A Vertis-01 és a Vertis Plus 5", . Az EXPI-nél a hangerőgombok a jobb oldalon helyezkednek majd el, illetve a lekerekített sarkok azok, amik a telefont jellemzik. Akkuja 2500mAh-es, a szoftver egyelőre megegyezik az elődjével.
A Vertis-01 az tényleges 5", hiszen itt az alsó állapotsor hardveres, fix kapacitív gombok a készülék alján, tehát az EXPI képernyője egészen biztosan kisebb.
-
RBJ
addikt
válasz
Lalikiraly #365 üzenetére
A gyártó hiába változtat már rajta ha az én zsebemben meg sz....r van.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Lalikiraly #339 üzenetére
Nos igazából nem annyira vészes, mint ahogy az elsőre lejön a mondandómból, csak összehasonlítva az Xperia Pro-val, annak jóval hangosabb a hangszórója.
Fülessel tűrhető a hang, én csak picit hagosabb csörgést szeretnék igazából, hogy azért a pár méterrel arrébb lévő szobából is halljam ha csörög.
Nem az enyém lesz a telefon, hanem édesanyámé, és neki szerintem nem ártana, ha valamivel hangosabban szólalna meg, mint most.(#340) kisspista: Semmi gond!
-
kisspista
senior tag
válasz
Lalikiraly #326 üzenetére
Már tudnak a problémáról!
RBJ
Köszi az infót, én is kipróbálom. -
Lalikiraly
addikt
válasz
Lalikiraly #333 üzenetére
Jah igen ha valaki venne és nem talál már a TESCO ban akkor az Office depotban 46 ért van belőle... ma lestem a pólusban...
-
mariobros
tag
válasz
Lalikiraly #301 üzenetére
Sokat számítana egy jobb kernel is. Cyanogen-t azért szeretem, mert teljesen AOSP, csak nagyon sok beállítási lehetőséggel. Arról nem is beszélve, hogy van már 11-es verzió is belőle, ami 4.4-es android. Bár először szerintem 4.2-őt kéne megcsinálni, és szép lassan eljutni KitKat-ig.
-
mariobros
tag
válasz
Lalikiraly #297 üzenetére
Nekem semmi bajom a szoftverrel, villámgyors. Érdekes, mert az Epic Citadel-ben ([link]) Több pontot kapok benchmark-ra, mint haverom Lenovo-ja. Egyébként tényleg nagyon korrektek, hogy folyamatosan tolják a frissítéseket
Nagyneves gyártók példát vehetnénk róluk. Én vagyok vajon az egyetlen, aki örülne egy Cyanogen portnak?
Szerintetek van rá esély, hogy valaki elkezdi átportolni?
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Lalikiraly #297 üzenetére
Továbbá reméljük újabb droid érkezését ugyanis a hardver bőségesen engedi
csak jól kell optimalizálni.
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Lalikiraly #294 üzenetére
A vertis plus amit belinkeltetek iszonyat jólnézki
lehet megvárom hogy bejöjjön a mostani telóm úgyis garanciális intéésen van és jan 17 körül várható hogy legyen belőle pénzvisszaadás me úgysem javítják. Hát erre befizetnék nagyon! iszonyat eltalált forma
-
ocsirigo
csendes tag
válasz
Lalikiraly #251 üzenetére
félreértettél
tokot én is találtam hozzá. hátlapot (szilikont, bármilyet, ami a képernyőt szabadon hagyja) nem.
-
ocsirigo
csendes tag
válasz
Lalikiraly #123 üzenetére
-
ocsirigo
csendes tag
válasz
Lalikiraly #110 üzenetére
-
Slapy
aktív tag
válasz
Lalikiraly #100 üzenetére
köszi az infót, meglesem
-
kisspista
senior tag
válasz
Lalikiraly #86 üzenetére
Vertis-02 Plus teszt hamarosan elérhető lesz, s vélhetően mindenki választ kap kérdéseire!
A Vertis Plus-hoz jár bőrtok, s ha jól tudom, akkor akku kapacitása nagyobb, illetve elérhető fekete és fehér színben is. A hazai forgalmazó csak a Vertis-t és a Vertis-02 Plus-ot tartja készleten, melyek azonnal elérhetők.
-
scyllarus
veterán
válasz
Lalikiraly #83 üzenetére
Akkor te sem 14 éves vagy
(C:\windows\win.com)
Az LG G2-őn rohadt jól kitalálták a kis koreaiak: a kézikönyv ott van pdf-ben a telón, egy balra húzással eltűnik, de ott marad a memóriában, bárhol is vagy a menüben, ha elakadsz, egy sima jobbra húzással előrántható. (Nem csak ez, összesen 4 db akármit tudsz így kéznél tartani) -
kisspista
senior tag
válasz
Lalikiraly #50 üzenetére
OV-Vertis-02 Plus lesz a neve, már kapható a Conflex Kft.-nál, s hamarosan lesz teszt ugyanott, ahol a Vertis-01 is!
Hivatalos forgalmazónál az OV-Vertis-02 Plus ennyibe kerül: [link]
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
Lalikiraly #50 üzenetére
Mostani Tescós szórólapban van 44.990-ért... Bőven megéri!
Amúgy, ha MTK6589T van benne, akkor nem 1,2Ghz, hanem 1,5. Szóval ezt javítsátok pls, vagy ha 1,2Ghz, akkor sima 6589.Bocs, nem neked akartam válaszolni.
-
Dominó85
addikt
válasz
Lalikiraly #47 üzenetére
Ez azért erős túlzás. A Jiayu-nek, Zopo-nak és Lenovo-nak saját gyára és gyártósora van (előbbinél a gizchina.com látogatást is tett, a Jiayu kínai termékpalettája közel 200 telefont számlál)
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #53 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #47 üzenetére
A samsung koreai.
-
kcsa
veterán
válasz
Lalikiraly #38 üzenetére
Az a baj, hogy ha még a pontos chipsetet is nehezen nyered ki a telefonból, nehezen boldogulhatsz ezzel is, főleg hogy ronthatsz is a helyzeten - tehát csak saját felelősségre
De ITT egy leírás.
-
kcsa
veterán
válasz
Lalikiraly #35 üzenetére
Megnéztem egy logout tesztet, és firm neve valóban utal arra hogy BCM. Akkor nem nyert :/
-
Peaceliker
addikt
válasz
Lalikiraly #29 üzenetére
Root és problem solved …
De persze, van aki ilyennel nem fog vacakolni. -
kcsa
veterán
válasz
Lalikiraly #23 üzenetére
MobileUncleTools-al ki tudod javítani a hangerő problémákat. (ha jól tudom a Lazer is MTK chipes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti vita és megbeszélés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest