- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
Olyan sokan megszólítottak, hogy nem tudok mindenkinek külön, legyen egyszerre. Miért kellene okostelefont használni? Amúgy használtam anno Nokia okostelefont de ennyi. Nincs rá szükségem a napi munkámban. Nincs közösségi média profilom, nem használom és nem is követem a közösségi médiát, ha kell gps, akkor használom a garminom, ha komolyabb munkám van ott a netbookom, minden másra elég a telefon. Az a vicc, hogy egyre több vállalkozó vált "butatelefonra", na nem azért, amiért én, hogy nincs okosra szüksége, hanem mert nem lehet feltörni (vagyis nehezebb). Nem netbankolok, nem függök az internettől, szóval miért ne élhetnék teljes életet google nélkül? És nem én vagyok az egyetlen aki így él. Én nem függök, de nagyon sokan igen, ahogy látom.
-
pintermiki
csendes tag
Nem trollodok, de nem értem a sírást a google hiánya miatt! Sosem használtam mégis képes vagyok élni! Még androidos telefonom sem volt életemben (sem apple)! És nem melós vagyok, hanem középvezető, aki napi szinten kommunikál nemcsak lokálisan, de a világ számos országával. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lehet így ráfüggni valamire, ami simán kikerülhető a hétköznapi életben. Remegnek az emberek a telefonjuk, meg a google szolgáltatások után, mintha az lenne az egyetlen út, hogy élhessenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest