- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #181 üzenetére
Ha neked jogod van traktálni minket a "várjuk meg míg beköszönt nálunk is a disztópia" hozzáállásoddal, akkor kérlek engedd meg nekem azt a luxust, hogy én is ismertessem a saját álláspontomat
Lol, te hoztad a magyar kormány lapját példának, és megkérdezed miért ragadok le
Amúgy mint már kifejtettem, sok ország vezetésének fontosabb a haszon, amit az olcsó Huawei 5g hálózatok mielőbbi kiépítése jelent (vélhetően hazánk is ezen országok közé tartozik), mint holmi biztonsági kockázatok. Ez viszont engem tökéletesen és teljes mértékben hidegen hagy, mivel a véleményemet nem az alapján alakítom ki, hogy mit mondanak az országom, vagy más országok vezetői, hanem az alapján hogy mit tartok racionálisnak. A kínai befolyásszerzés jelentette veszélyt pedig nagyon is megalapozottnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő