- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép kerek szám, lesz ez még több is😁
-
Stevo80a
csendes tag
Europaban miert nem lehet kapni mindet?(Anno 2017 es A7-est vagy A9-est vettem volna)
-
nicu71
addikt
válasz
Narancskoma #13 üzenetére
ugye? én is láttam már ezt azt de ettől leesett az állam
-
Prien
addikt
Legalább lesz "support" évek múlva is rájuk, köszönhetően a népes xda közösségnek.
-
Narancskoma
tag
Ennyi pénzért szerintem is megérős lett. Messze a legszebb kijelző a piacon.
-
sxxorp
őstag
Szinte biztos, hogy nem a képen szereplő szériatag neve a legmegfelelőbb illusztráció Indiához :)
-
nyisziati
veterán
Nagyon összeszedte magát a samu. Amilyen kaotikus volt a kínálata évekig, annyira jól átgondolt palettát hoztak idén. Ráadásul már a belépőszinttől megfelelő a teljesítmény, a Spreadtrum chipsetek már a múlté.
Plusz a samoled meg az általános minőség is sokat nyom a latban.
Ja és a garanciavállalás is példás, ami a kínaiaknál elég döcögősen alakult eddig. Úgyhogy ár/érték arányban nagyon erős a felhozatal. -
Csaaaak? Egy közel 1milliárdos népességű országban?Kevés...
-
janeszgol
félisten
Nekem IPS kijelzővel jobban feküdne. Az A széria tavaly is és idén is elég tisztességes lett.
-
Kokzor
aktív tag
Nem csoda. Viszonylag olcsón adnak AMOLED kijelzőt. Elég jó lett idén a Samsung középkategóriája.
-
KYZRR
őstag
Kissé kaotikus volt amikor még nem láttuk a teljes skálát, de így egy teljes szériaként tekintve, illetve 1-2 kisebb hibát leszámítva(műanyag hátlap, IP 68 hátránya) tényleg korrekt darabok lettek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest