Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A legtöbb felületen megoldott az értesítési sáv lehúzása anélkül, hogy felnyúlnál a képernyő tetejére. Pl. navigációs sávon, vagy lefelé tolod az ujjad a képernyőn kb. bárhol.
Szerk.:
Illetve szintén sok telefonnál létezik egykezes mód opció, ha csak az egyik kezed szabad. -
törölt tag
Én is pont munka miatt választottam megjelenéskor a Note 8 -at. Mivel sokat megyek, tárgyalok, így a legjobb megoldás egy "zsebiroda".
---------
Sokáig gondolkoztam, hogy vegyek -e ismét Samsung -ot sok év kihagyás után és összességében nem bántam meg.
Akksiban viszont elég gyenge, így állandó társam lett az autós töltő. Ezt szerintem meg lehet oldani. Nyaraláson, külföldön, meg úgy munkához is sokat fotózok vele.
Ami viszont inkább bosszantó az a feljebb említett beégés. Nem max. fényerőn használom, igaz nem is csak 2 órát nyomkodom, de már kb. 8 hónap után elkezdett szépen beégni. Az értesítési-, és némileg a navigációs sáv is.
Én azt gondolom, hogy ez egy nem kész technológia és ahogy most állunk nem is lesz az. Sok éve megy a "küzdelem" a beégés ellen és attól, hogy páran meg akarják cáfolni saját, valós tapasztalatuk alapján, még létező dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest