- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
A váltás persze még odébb van, de sajnos annyi negatív tapasztalatom volt az elmúlt időben az iPad 3-mal, és a konkurencia is erősen felnőtt, hogy ez a kettő erősen aláásta a bizalmamat az Apple iránt (de főleg negatív tapasztalatok, amelyek nem csak szoftveresek).
#15 oszi666: Igen, a lassú alkalmazásmegnyitás megvan nálam is, de gyakran előfordul, hogy pl. a chrome-on belül (amit sokáig használtam, mostmár kényszerűségből áttértem másra) nem nagyon lehet 2-3 tabnál többet életben tartani, mert utána fogja magát és az egészet újratölti. Akkor a kedvenc szövegszerkesztőm, a textilus az minden alkalmazásváltás után újratölti magát, mintha nem lett volna elég memóriája. Apropó, az alkalmazásváltás funkció mindennel együtt háromszor lassabb, mint iOS6-on volt. Lehúzásnál, hogy keressek valamire, az egész rendszer megakad 2-3 másodpercre. Ha belépek valahova (pl jegyzetek) és elkezdek írni valamit, akkor gyakran 5 másodpercdel később kezdi el megjeleníteni a betűket, és a fele anyagot, amit addig gépeltem lehagyja. A képernyőfeloldás sem akadásmentes nálam. Ha több minden meg volt nyitva egymás után, és netán visszamegyek egy alkalmazásra, amit korábban az elején megnyitottam, akkor hajlamos egy negyed perces gondolkodás után összeomlani. Ezek sajnos a mindennapos dolgok, amelyek nem voltak jelen az iOS7 előtt. (És az is előfordult párszor, hogy valami annyira beakadt, hogy az egész iPad Apple logóval újraindult...).
-
malnabokor
senior tag
iPad 3 tulajként már nagyon várom, mert a felület az nem zavart, ellenben a lassulás annál inkább (nem ehhez szoktam iOS 6 mellett
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged