Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
-
Pirosász
aktív tag
válasz
zombinyul #14 üzenetére
Nem az Apple találta ezt sem fel.Nem tudom honnan vettétek.
Az Ovi, melyet 2007. augusztus 9-én vezettek be a Nokia internetes szolgáltatásainak online gyűjtőhelye, a szó jelentése „ajtó”. Az oldal központ címe az ovi.com. Az Ovi szolgáltatások fontos részét képezi az Ovi Áruház, amely számos hasznos és szórakoztató alkalmazást, játékokat, programot és tartalmat kínál a Nokia mobiltelefont használók számára.
Az iPhone-ra számtalan alkalmazást (apps vagy applications) tudunk letölteni az App Store-on keresztül. Az App Store 2008 közepén indult
Forrásikipédia
Kb. pont egy évvel korábban volt már Ovi Market.(jól emlékeztem)Azt hittem már én nem emlékszem jól.Ezt is lopták,mint mindent.Ha kicsit utána nézünk,mindent loptak.Az Apple is,meg a Microsoft is.Pont mostanában néztem dokumentum filmeket a témában. -
zombinyul
addikt
Nagyon szep teljesitmeny, igy kell kivitelezni egy profi eszkozt (na jo, tobbnyire profit - iPhone 2G/3G) egy profi hatterrel megtoldani, es innovativnak lenni. Anno nagyot alkottak az Eppsztorral', sajnalatos hogy erosen fogy a lendulet.
-
ku-cu
tag
Instant gonoszság, de az otletet (ill az egyertelmu igenyt) nem maguk a felhasznalok adtak a cydia kepeben? Tehat a legnagyobb dobasuk eredetileg nem is volt tervben, csak zsenialisan felismertek a lehetoseget.
-
BDave
őstag
Bárcsak Androidnál is hasonló lenne a szelektálás, mint az Applenél appok terén...
-
zseko
veterán
Én sem vagyok oda az almáért ám ez nagyszerű ötlet volt.
-
Mateosz
aktív tag
ez tényleg jó ötlet volt anno
-
FZsolt15
aktív tag
Nagyon szép
-
Szép teljesítmény, gratula!
-
Magga
aktív tag
Ugyan nem vagyok almapárti, de azt el kell ismerni, tudnak valamit!
-
daniel909
addikt
boldogat..!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig több mint tízmilliárd dollár bevételt hozott a fejlesztőknek az Apple online alkalmazásboltja.
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest