- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
-
Pirosász
aktív tag
válasz
zombinyul #14 üzenetére
Nem az Apple találta ezt sem fel.Nem tudom honnan vettétek.
Az Ovi, melyet 2007. augusztus 9-én vezettek be a Nokia internetes szolgáltatásainak online gyűjtőhelye, a szó jelentése „ajtó”. Az oldal központ címe az ovi.com. Az Ovi szolgáltatások fontos részét képezi az Ovi Áruház, amely számos hasznos és szórakoztató alkalmazást, játékokat, programot és tartalmat kínál a Nokia mobiltelefont használók számára.
Az iPhone-ra számtalan alkalmazást (apps vagy applications) tudunk letölteni az App Store-on keresztül. Az App Store 2008 közepén indult
Forrásikipédia
Kb. pont egy évvel korábban volt már Ovi Market.(jól emlékeztem)Azt hittem már én nem emlékszem jól.Ezt is lopták,mint mindent.Ha kicsit utána nézünk,mindent loptak.Az Apple is,meg a Microsoft is.Pont mostanában néztem dokumentum filmeket a témában. -
zombinyul
addikt
Nagyon szep teljesitmeny, igy kell kivitelezni egy profi eszkozt (na jo, tobbnyire profit - iPhone 2G/3G) egy profi hatterrel megtoldani, es innovativnak lenni. Anno nagyot alkottak az Eppsztorral', sajnalatos hogy erosen fogy a lendulet.
-
ku-cu
tag
Instant gonoszság, de az otletet (ill az egyertelmu igenyt) nem maguk a felhasznalok adtak a cydia kepeben? Tehat a legnagyobb dobasuk eredetileg nem is volt tervben, csak zsenialisan felismertek a lehetoseget.
-
BDave
őstag
Bárcsak Androidnál is hasonló lenne a szelektálás, mint az Applenél appok terén...
-
zseko
veterán
Én sem vagyok oda az almáért ám ez nagyszerű ötlet volt.
-
Mateosz
aktív tag
ez tényleg jó ötlet volt anno
-
FZsolt15
aktív tag
Nagyon szép
-
Szép teljesítmény, gratula!
-
Magga
aktív tag
Ugyan nem vagyok almapárti, de azt el kell ismerni, tudnak valamit!
-
daniel909
addikt
boldogat..!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig több mint tízmilliárd dollár bevételt hozott a fejlesztőknek az Apple online alkalmazásboltja.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest