Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Linkin1994 #12 üzenetére
Ha volt hozzá köze ha nem, azért a oneplus az ő távozása után kezdett lejtmenetbe. Nem mondom hogy ha marad akkor másként alakul de furcsa egybeesés.
-
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #37 üzenetére
Én nem mondtam, hogy kedvelem azt az ürgét, de míg ő ott volt, addig összeszedettebb volt a komplett cég.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Linkin1994 #37 üzenetére
Mint általában a kínaiak
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Linkin1994 #26 üzenetére
Nem a felülettel barmolják szét. Az csak felület
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Linkin1994 #24 üzenetére
Az alap rendszer elég jó, nem kéne a gyártóknak szétverni
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Linkin1994 #22 üzenetére
Nekem is túl zárt. De talán nincs is annyi szerencsétlenkedés vele mint az Androiddal. És az emberek nagy többsége, 95%+ nem is akar rajta csinálni semmit, talán max 1-2 appot rátenni. Nekik tökéletes, évekig stabil és nagyjából problémamentes. Ehhez képest a droid...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Linkin1994 #18 üzenetére
Nem a stock kinézete gondoltam. Stock működés jobban érdekelne. Hogy fussanak a programok szarakodás nélkül
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Linkin1994 #16 üzenetére
Persze, a Google stockja is bajos. Ezért is kár még jobban szétverni. Mert javítani egy se tudott még csak rontani
-
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #9 üzenetére
Látom probléma van a logikádval. Amit felsoroltam az konkrétan 6db telefon támogatása, tehát 6db telefonra adtak ki havonta frissítést. Most mennyire is kell? Oneplus 7, 7 pro, 7T, 7T pro (ebből a 7 pro és 7T pro gyakorlatilag ugyanaz, még a custom os-ek is), Oneplus 9, 9 Pro, Nord-ból kb 3 fajta, de abból a nagyobbik Nord erősen hasonlít belső felépítésében a sima 7-esre. Ez 7db, ha a 7T pro és 7 pro-t egynek vesszük a leírtak alapján, de ugye Nord-ot is lehet a 7-essel egy kalap alá venni, ergo pontosan ugyanannyit kell tudniuk supportálni, vagy 1-el többet. Semmi extra pluszuk nincsen, ez csak duma, hogy nincs kapacitásuk. ha valóban nincsen, akkor a munkavállalóik többsége ott hagyta a céget, és ezért vannak kovászban (ezen nem is lepődnék meg). Ez kb ugyanaz a kamu duma, mint amikor tavaly ősszel közölték, hogy a Oneplus 7-es szériára nem lehet megcsinálni az AlwysOnDisplay-t, mert a hardver nem támogatja. Jah. Az ennél régebbi hardverrel szeelt Samsungoknál simán ment. Az a baj, hogy most már kb 3 éve olyan szinten hazudozik a Oneplus, hogy az már vérlázító. Ezért, meg másért is a én tiplizni fogok a márkától, pedig volt pár készülékem tőlük (Oneplus One, Oneplus 2, Oneplus 6 és most Oneplus 7T Pro).
-
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
Valamit összetévesztesz. A Oneplus már rég nem 2 telefont ad ki, supportol. A frissítés akkor is problémamentesen ment, mikor volt Oneplus 3, Oneplus 3T, Oneplus 5, Oneplus 5T, Oneplus 6, Oneplus 6T. Ekkor is ment rendesen a frissítések kiadása, és nem voltak olyan mértékű bugok, mint most a Oneplus 7 frissítéseinél. Ha kapacitás problémájuk van, akkor az leginkább azért lehet, mert egy rakat programozójuk elment a cégtől...
-
gattolino
senior tag
válasz
Linkin1994 #5 üzenetére
Tudom hol voltak. Viszont eleinte valahogy működött a frissítés rendesen havonta. Érdekes, hogy ennyire kis garázscég volt és mint önálló brand életképtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest