Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
szabi__memo #42 üzenetére
Szerintem vele ment, pár senior fejlesztő is, csak nem verték nagy dobra...
-
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #38 üzenetére
Nyílván csak nem kell őt isteníteni.Kiváncsi vagyok majd az első Nothing telefon mekkora hyepot fog kapni aztán sanszosan csak egy fiókban ragadt Essential lesz.
-
Shyciii
veterán
válasz
szabi__memo #33 üzenetére
Így van. A Oneplus 7-nél kompletten az OxygenOS 11-nél a legelején belefutottak valami hibába a programozók, amit képtelenek voltak megoldani, és a Qualcomm segítségét kellett kérniük. Gondold el. Ugyanazon Snapival mások az Android 11-re való átállást abszolválták maguk, míg a Oneplus-nak segítséget kellett kérni. és akkor mondják azt, hogy kapacitás hiány van, és nem tudásbeli probléma...
Egyébként amióta Carl Pei lelépett, azóta valami nagyon nem kerek a Oneplus-nál. -
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #25 üzenetére
Érthető de akkor ki venné?
Épp ez a lényeg.Minden gyártónak van egy felülete.Ha mindenki a stock Google féle verzióval árulná akkor elég lenne 1 droidos gyártó. -
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #23 üzenetére
Ott is vannak bugok mint droidon csak nincsen annyira felkapva.Az Apple olyan helyzetben van amit a droidos gyártók nem tudnak kompenzálni.Az Apple tervezi a processzort és hozzá a rendszert.Droidon 100 féle hardver és a rendszer is módosítgatva van mert ha nem lenne akkor nem lenne különbség.Továbbá nem nehéz stabil rendszert csinálni úgy hogy évek óta kb semmit nem változott
ja de jöttek widgetek emojik de az értesítés kezelés még mindig rosszabb mint droidon.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #21 üzenetére
Egy 6s-t használok most másodlagos telefonnak és vicces látni hogy mennyire jól fut ahhoz képest hogy hány éves.
Az IOS pedig nem rossz ha nem akarsz vele semmit csinálni akkor nagyon is jó. De elég hamar előjön hogy mennyire is zárt.Főleg hogyha nem Apple cuccaid vannak.Pl még a billenytűzet méretét se lehet állítani ami nekem elég zavaró. -
Shyciii
veterán
válasz
szabi__memo #15 üzenetére
Ez így van. A kód összemosását jól látni a Oneplus 9-nél. megkapta az ocsmány ColosOS kinézet nagy részét, és az eddigi OxygenOS funkciók egy része eltűnt. Lehet hogy idővel visszakerül, de gáz, hogy funkciók terén visszalépés történt az egységesített kóddal, és a kinézet is az ocsmány ColorOS, MIUI, EMUI-s stílust kapta meg. Ezért is fogok lelépni én (is) a Oneplus-tól. Pl én is gondolkodtam a Pixel 6-oson, de egyelőre az is elmarad a sorozatos szoftver bugok miatt. Szerintem ott is szerelmes az összes programozó, hogy alapvető bugokkal adják ki a szoftvert
-
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #17 üzenetére
Mivel a Color OS most nagyon is stabil és sok hasznos funkció van benne így ha ezt Stock szerű kinézetben tálalják még jó is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged