- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Köszi, kb 2 hete használom minden nap, most is erről írok.
Sok idegesítő automata dolgo van benne, nem írom le mert azokra rendszerint nem írja be egyik védelmi szerv sem, hogy ja igen ez szar. Akkor lapítás van. Mind1, nem akarok semilyen vitát szítani.
Nekem Win7 is megfelelően gyorsan bootol (mind2 SSD), sőt egyikkel sem kaptam még kékhalált soha, szóval ezeket nem tartom előnynek. Az kétségtelen, hogy cefet gyorsan bootol. Maga a vas rész fejlődött. Nekem az interfésszel van bajom, de ez már sokszor volt téma. Nekem nem tetszik, neked igen, hagyjuk ennyiben. Én nem akarok meggyőzni senkit sem, hogy NEKEM miért nem tetszik, más se tud meggyőzni hogy miért jó, hogy csomó dolgot csak "mókolással", bonyolultabban lehet elérni. Csak beírtam a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest