- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Nem lecseszésnek vagy okításnak szántam ha így jött le bocsánat. Sok automata dolgot én is utálom példának okáért a biztonsági kulcsot kéri napi 3szor, jelszó, + nem tudok kilépni a messenger cuccokból bárhogy próbálkozom nem lehet a jelszó megadása után minden szart aktivál ami összefüggésben áll a regisztrációkor megadott mail címemmel. Vagy te nem ilyenekre gondoltál?
-
muratomi1
senior tag
Hát nekem most windows 8 van fent és kurvára tetszik ez az ablakos mód. De nem ez a legjobb benne hanem az, hogy 5 másodperc alatt tudom használni a gépet, igaz jelszót még kér de a teljes verziónál ilyen nem lesz.
Ha meg nem tetszik az ablakos mód akkor nyomsz egy windows gombot és átvált, igaz nincs start gomb de könyörgöm! A számítógép ikont kiteszed az asztalra és Voilá! Sokkal több programot tudok futtatni win8 alatt mint tettem azt win7 alatt. Még egyszer se fagyott le, egy kék halál se volt úgyhogy előbb próbáld ki mielőtt mondasz valamit róla. -
Te is roppant sokat használhattad a Windows 8-at, ha már ilyen karakán határozott, és jól megalapozott véleményed van róla
A cikkhez: nem tudom mi az újdonság ebben a hírben, Bill papa elmondja azt, ami már a W8 bejelentésekor ismert volt, a cél a közös mag - kernel (sikerült), jövőben a három termékvonal egyesítése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest