- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Csak legyen sok ember, akik ezekkel a "bétákkal" kísérletezni akar. Én biztos kimaradok ebből(is), de tuti kell még 1-2 generáció, mire ezek a telók kiforrják magukat és tényleg használhatók lesznek. De tartok tőle, hogy a szervizeknek lesz munkájuk, nem kell becsukniuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na ez már jobb mint a moto,annyi haszna van hogy a kijelző így védett nem kell rá vigyázni ha zsebre vágod ,ha megoldják a üvegszerű anyagból a kijelző borítását és olcsóbban adják akkor lenne király egy ilyen.
-
moleculez
veterán
Érdekes lesz végignézni, ahogy ez is szépen leszivárog a techdemó kategóriából középkategóriás vackok világáig, mint az ujjlenyomat olvasó, a kávamentes kijelző, vagy a dupla kamera
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
sohajda90
tag
Nekem a RAZR tetszik, de inkább cask a nosztalgia factor miatt meg mert jelenleg az tényleg egy kuriózum, de ha elkezdenek ilyeneket sorozatban kitolni akkor elveszik szerintem a varázsa...
Mert ennek most tényleg nem látom az értelmét. Egy rendes méretű telefon, ami egyszerűen cask középen kettéhajlik...nem vagyok benne biztos, hogy ez ebben a formában zsebbarátabb, én pl. szeretem ha nem lóg rajtam a farmer, és a szűkített (azért nem teljesen skinny, cask slim) modelleket ez jobban "kinyomja", mint a vékony, normal méretű telefonok. A kijelző sérülékenysége, meg az akkumulátor kapacitás pedig még jó ideig probléma less a technológia fejletlensége miatt. Még max annyi értelme lenne, hogy összecsukva a kijelző "teljesen védett" (a korcoktól és töréntől, a por már egy más téma…), de akkor még a külsőt kellene nem üvegből, hanem valami masszívabb fémből vagy igényesebb műanyagból gyártani, hogy ezekre már tényleg ne kelljen tok, mint anno a normal "butatelefonokra"...
Egyébként egyelőre a teljes hajtogatós vonalat kicsit zsákutcának érzem, szerintem ennek nem igazán a mobilokban less haszna, bár egyelőre ezekben demózzák, mert ez az a piac, amin mindent el lehet sütni, plusz ugye kis méretben tudják egyelőre megvalósítani. De pont a fentebb említett sérülékenység miatt és az formaterv szabta akksi kapacitási korlátok miatt mobilba nem túl praktikus és én a hajtogatható tablekben sem látok sok fantiázát (eleve már a tablet piac is eléggé döglődik). Én pl. tabletet pont mindig cask utazáshoz használok, általában a vonaton nézek filmet az iPad-emen havu 1x (na jó 2x mert oda-visszaút), a hónap többi részében a fiókban pihen. Viszont nem lenne praktikusabb ha össze tudnám hajtani, tökéletes portabilis a jelenlegi méretében, simán befér gond nélkül az oldaltáskámba és mivel a vonaton nem mindig van hova tenni többször volt, hogy fékezéskor vagy ha meglöktek kiesett az ölemből, na ilyen szempontból pont cask rosszabb lenne, ha lenne középen egy hinge, ami mentén el tudna törni, plusz azért tabletbe tényleg kell egy vaskos 7000-10000mAH, hogy érdemben használni lehessen...Laptopban sem vonzz az egy kijelző, alul adaptív "billentyűzettel", mert pl. pont azért nem nagyon használom az iPad-et otthon semmire, mert írni mindenképp job hagyományos gombsoron, azért ha bármit is gépelek inkább előveszem a laptopot...és általában azért valakivel valamilyen platformon csak csevegek, szóval nekem laptop kell billentyűzettel, nem tapi kijelzővel.
Én ezeket TV-ben látom léjogosultnak max olyan formában, ahogy a redőny kiereszkedik a kis "búrájából" (ennek van valami hivatalos neve?) fel lehetne szerelni mondjuk valami polc aljára és kiemelkedne belőle egy felcsavarható kijelző használatkor...de még ez is inkább egy kicsit gimmicky parasztvakítás, mert egy szép TV amúgy meg kifejezetten dísze a nappalinak, én nem szívesen cserélném le egy kis dobozra...
-
Emericus Max
tag
+1
Abszolút egyetértek. Ezért előremutató az új Motorola Razr is. Mert egy új kategóriát teremt, amire igenis van igény. És igen várni kell még, mire a technológia, a koncepció és az ár elérhetővé teszi szélesebb rétegeknek. És igen, összehajtva kisebb
Múlt héten szakadt ki a farmerom a hátsó zsebénél, mert nem bírta a magán és a céges telefonom súlyát és méretét egyszerre.
Jó dolog a nagy kijelző, amikor játszunk vagy netezünk/navigálunk, de nem jó amikor hordozni kell, vagy hirtelen előrántani vhonnan.
Jó irány ez, nem mindig van szükség a teljes kijelzőre.
Lehet a Xiaomi hamarabb megcsinálja majd a tutit, de legalábbis az árak majd miattuk esnek le elfogadható szintre. -
m_makai
tag
Ezzel elindult az új irány. Még kell neki 1-2 generáció, mire kevésbé lesz kísérleti, és az ára is elfogadhatóbb lesz, de olyan kényelmes lenne, ha nem kéne tepsivel mászkálni.
-
nozs23
addikt
Pedig nem túl bonyolult. Így, ahogy írtad. Összehajtva kisebb. Régen is ez volt a funkciója az összehajtható telefonoknak.
Szerintem ez egy tök jó irány. De kell a külső kijelző, mint a Motorolánál:
kinyitás nélkül lehessen látni az értesítéseket, válaszolni az üzenetekre diktálással, appok gyors elérése, akár telefonhívás, zenelejátszás, selfie kamera stb. Nem tudom ezekből mennyi minden megoldott a Moto-n.
Kiforratlan még az egész, de én vevő lennék erre, amikor már nem jár ennyire gyerekcipőben.[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Igazából ennek nem tudom mi értelme így.. hogy összehajtva kisebb? Ennyit szerintem nem ér meg a dolog vagy csak nekem nem áll össze a dolog
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Kasya
nagyúr
Csak az aksi lesz kicsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Razr 40 ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 ultra 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok