Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
Komolyan nem értem az embereket. Nem tetszik? Ne tedd fel. Nem kényszerít rád semmit az Apple. nem teszed fel aztán csókolom. Nekem van otthon egy G3-as asztalim, a mai napig használva van 1szerű netezésre tigerrel.
El ne meséljétek nekem hogy a vindózos gépeket nem cserélitek kb 2-3 (max) évente, mert a legtöbben remélik, hogy az új generáción majd sokkal jobban fog futni minden (not-de reménykedni lehet). Tudom, hogy van aki sokáig használja, de ez a kisebbség. Az apple kb 4-5 évig támogat egy gépet, és utána is használhatod, nem áll le semmi, a te döntésed, sokáig még frissítés is jöhet a régi rendszerekre, attól mert újabb oprendszer van kint. Legalábbis már régesrég snow leo volt amikor sima leo-t használtam, és jöttek rá folyamatosan az ilyen-olyan frissítések.És mellesleg persze a cikk ferdít, ugyanis az imessage MÁR KINT VAN tegnap óta, sima lion alá is tölthető, működik. Nekem tetszik az irányvonal, ez csak látszatban összemosás, inkább a szolgáltatásokat integrálják, hogy mindenhol elérhető legyen, én nem látok semmi olyat amivel most ez a mountain lion kevesebb lenne mint az eddigi OS X-ek voltak. Csak szokás szerint mindenki fogalom nélkül sír ezerrel. Ha meg valóban kurtítanak az asztali gépek funkcionalitásán, akkor nem fogom feltenni azt az op rendszert. Ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest