- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
458... Szép kis szám.... Kíváncsi lennék, hogy emberi szemmel meddig lehet érzékelni a különbséget. De az a gyanum, hogy ettől a számtól jóval kisebb lesz az érték... Mi lehet a gyakorlati haszna? 300-nál már tuti brutálisan jó képet kap az ember... Na de 458... Nem semmi.
-
szp1
addikt
Ez szerintem nem "táblagépek"-hez való, hanem speciális ipari/orvosi stb felhasználásra. Oda, ahol a felbontás az elsődleges, minden más tulajdonságnál fontosabb paraméter.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
BiP
nagyúr
Igen, gyanítom, hogy ipari/orvosi felhasználásra jobb. (nem mindegy, hogy egy agyi CT mennyire részletes pl.)
Consumer piacra, pl. tabletekbe túl nagy, (még ha prototípus is van csak a képen, ennél az eladott változat biztos normálisabb, de még úgy is nagy) és felesleges is.
Persze pár év, és a számháború eredménye úgyis az lesz, hogy majd ott is megjelenik idővel.
Mondjuk így a megismert paraméterek alapján eléggé TN jellegű lehet a cucc.[ Szerkesztve ]
-
Valzor
aktív tag
Apró hiba: "hiszen a több mint 8 millió pixelből álló 3840 x 2160 képpontos 9,6 hüvelykes 4K2K panelje a hüvelykenként 458 képpont megjelenítését teszi lehetővé."
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
ROBOTER
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy a cím a nagyobb hülyeség, vagy ami a cikkben van.
-
TaS1kaaa
tag
-
MODERÁTOR
Érdekes, volt már róla egy hír, ott benne is van, hogy "elsősorban olyan professzionális feladatkörökben vehetik majd hasznát, mint például a 4K kamerák monitorozásában vagy orvostechnikai eszközökben, ahol az éles kép mindenek felett áll".
Az "x megapixeles kijelző" kifejezés valahogy nekem nagyon idegen, jobban szeretem, ha a felbontása van megadva.
Harrrr!!!!
-
Stanley-B.
őstag
Aki azt mondja ez ipari felhasználásra van, az lehetséges, de hogy nem csak ott lesz ilyen kijelző, hanem tabletekben is, az teljesen biztos.
-
mrhitoshi
veterán
És ez még mindig csak a szem előtt lesz x távolságra.
Ha a Project Glass-t veszem példának, akkor oda jóval nagyobb pixelsűrűség kellene.
A valóságos retinára illeszthető kijelzőnek meg az ég tudja mekkora pixelsűrűséggel kellene hogy rendelkezzen. Talán 800ppi vagy 1000ppi ?PS4
-
Aftereffect
tag
Akkor ezt a felbontást 40'-ra és kész a tökéletes monitor..
TaS1kaaa:
A fényképnyomtatás 300 dpi-ben van, szerintem az etalon: én az iPhone 4-en nem látok pixelt, csak ha 15 cm-ről nézem..
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
Az a másik ilyesmi képernyö az lg-töl kisebb ugyan, de annak is van 440 ppi értéke, és már készülnek az elsö készülékek. Azt nem lett volna egyszerübb felnagyítani?"2x elköltött pénz", ezért van a gazdasági válság.
Oppo find 7 astro black
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz csak így tovább.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Subaru topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- 15 Pro 128GB Black Titanium
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest