- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Igaz. Az 5-re gondoltam.
ollie: Én azt tudom, hogy nem telefonálok, netezek, navigálok vele többet, mint mondjuk az S7 Edge-el, sőt, eddig soha nem húztam lejjebb a fényerőt, most még az is majdnem 50%-on van, mégis reggel 6:15-től este 8-ig képes 13% alá menni az aksival.
ethernith: Áruld már el légy szíves, mit értesz normális beállításon?
De ez nem meggyőzés kérdése, ez tény, az S8+ aksiideje erős visszalépés. Ha pedig a Note 8 ennél is gyengébb, akkor...
-
beteg
őstag
De, sajnos S8 Plusom van. És a Note 6 kivételével az összes flagship Samsungot nyúztam egy ideig.
Nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára ennyire rettenetesen szar üzemidejű telefonom. Még a hőskorban.
Ha nektek is ez van, nem tudom, mit csináltok, vagy mit nem csináltok rajta, hogy kibír egy napot. -
beteg
őstag
Szerintem ez marketing duma, de legjobb esetben is féligazság.
Az S8+ üzemidejéből kiindulva a Note 8 vezetékes telefon lesz. Nem hiszem el, hogy ennyi tájékozatlan vásárló lenne, aki látatlanban kiadna ilyen magas árat érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest