Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
tomboy0013 #29 üzenetére
-
Szakiii
addikt
válasz
tomboy0013 #23 üzenetére
Még képek terén azt mondom tényleg így van hogy so so szubjektív (bár szerintem nem
), de videók terén nem. Főleg a linkelt kamera moddal, ha megnézed még note 8/s8tól is jobb a 4k hdr az s7en.
Nekem mindkettő volt sőt még s7 edge is. És párhuzamosan is volt mert barátnőmnek is s7 van és amíg nekem g6 volt tudtam egymás mellett használni őket, erdős kirándulás alkalmával nagyon kijött hogy rosszabb fényviszonyoknál és fákon át beszűrődő fénnyel nem boldogult úgy mint az s7 hiába a google camera ami mint mondtam s7re is van.
Viszont a széles látószög az nagyon jó , de az meg csak gyári kamerával megy ami pont gyengébb.
-
Azie
őstag
válasz
tomboy0013 #3 üzenetére
és példának még ott a szappantartó design, akkor is s7.
-
Szakiii
addikt
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
HDR+ van s7re is.
És én is próbáltam mindenhogy a két kamerát, én nem említeném egy lapon a két készülék tudását. (kamera terén).
Manual módban amúgy egész jó képek kihozhatóak belőle viszont az automata az botrány és ezt használják legtöbben.
Széles látószög viszont nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Geekbench adatbázisában már a 8.0.0-s Androiddal is tesztelték a mobilt, hivatalos információ ugyanakkor nincs a frissítésről.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest