- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mekka_kola #78 üzenetére
Szerintem félreértetted, vagy nem értetted, amit írtam. Felröppent a pletyka, hogy az apple okosórán dolgozik, erre amilyen gyorsan csak lehetett, kijött a többi gyártó egy-egy ilyen termékkel. Érthető volt a részükről, mert a korábbi tapasztalatok alapján látható volt, hogy ha mostanában az Apple beszáll egy kategóriába, akkor ott általában hozzá mérik a többi terméket, így ezt gyorsan meg kellett lépni.
-
Még kijön pár hasonló hír, és már a pletykára rá fog ugrani a többi gyártó. Nézd meg mi volt az okosórával. Elterjedt a hír, hogy az Apple okosórával fog kijönni, erre már a hírre kijött a többi gyártó. Furcsa volt, mert az Apple okosóra híre előtt senki se foglalkozott a témával.
Ugyanez lesz ezzel is. Kiváncsi vagyok melyik gyártónak jut eszébe előre meglépni. Aztán kijön az Apple megoldása, ami tényleg használható is. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged