- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ha valakit érdekel egyáltalán:
szert tettem egy ilyen telefonra. Mindig a mcpro24fps appot használom videózásra, ha HEVC-ben veszek fel (H265). Most nézem, támogatja a 7680x4320-at, ami ugye a sztenderd 8K. Biztos voltam benne, hogy nem működik, de felvettem egy egy perces videót, és nem volt frame vesztés. Tehát a hardver is és a kamera is tudja a 8K-t, csak az Oppo lockolta - csak nem elég ügyesen. Mik vannak...Az már csak a hab a tortán, hogy eddig volt vagy 6 telefonom, ami hivatalosan tudta a 8K-t, de ebben az appban csak ilyen warez, 6K-s 4:3-as felvételeket tudtam csinálni. Ez az első, ahol opció a 8K, ami hivatalosan nem támogatja. LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppónak eddig is voltak nagyon jó telefonjai, bár ebből Magyarországon nem sok ízelítőt kaptunk. A Find X5 Pro azonban magasra rakja a lécet.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest