- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
szupermacs #29 üzenetére
Monfjuk igen, az korrektebb lett volna.
-
Touch-ko
őstag
válasz
szupermacs #27 üzenetére
Ertem..
Nem
Kotekedeskent irtam, vagy ilyesmi, ne erts felre. Csak a cikk nem emlitett meg egy fontos dolgot, amely tukreben mas megvilagitast kap a hir -
szupermacs
veterán
Én nem foglalok álláspontot, de nem tudom, hogy mennyire lehet ezt felfogni reklamációnak. Tény, hogy ötletes dolog manapság, mivel az előlapi kamerák is kezdenek fejlődni és végre nem vacak VGA minőségben csinálnak képet. Nagyjából ennyit tudok érdemben hozzászólni, hogy pártatlan legyek.
-
Touch-ko
őstag
válasz
szupermacs #25 üzenetére
Nem hergelem magam
viszont vicces, hogy pont a kinaiak reklamalnak, akik meg fake Apple Store-t is nyitottak. Persze tudom nem szemely szerint ok voltak, de ebben a temaban ok a magusok..
Buszkek lehetnek arra, hogy ezt meg tudtak csinalni, de igy bejelenteni, ahogy ok tettek, raadasul alap infok hianyaban, igazabol pont magukat teszik nevetsegesse azokkal szemben, akik tudnak arrol, hogy pont az Apple (akiket pont ok emlitettek) mar lassan 1 evtizede hasznalja ezt a "revolutionary feature-t" 😊
-
szupermacs
veterán
Szerintem inkább csak egy reklám-poszt lehetett náluk ez, hogy ők is tudnak ilyet. A cikk alapján nem vettem ki belőle, hogy reklamáltak. Semmi támadót nem találtam benne, bár a Facebook oldalon közzétett írást sem láttam. Addig pedig fölösleges ilyeneken hergelni bárkit is. De ha tévedek, nyugodtan támadjatok.
Én is büszke lennék rá, ha lenne egy telefonom ami képes arra amire egy jóval drágább. Talán vagyok is, mert az enyém is tud pár funkciót ami a kategóriájában (ár alapján) ritkaság. -
Touch-ko
őstag
válasz
szupermacs #23 üzenetére
Igen, de hogyan reklamalhatnak valami utan, ami mar akkor letezett, mikor az Oppo meg telefont sem arult..
Mellesleg pont a kinaiak nem szoktak az otletek ellopasaval foglalkozni
-
Touch-ko
őstag
Az Oppo reklamaciojaval csak egyetlen gond van. Az Apple ezt a megoldast a Mac-ekben lassan mar egy evtizede hasznalja a Photo Booth alkalmazasban. Ekkoriban az Oppo nemtudom milyen telefonokat gyartott, de a Wikiperdia szerint az elso modelljuk a Finder neven futott es 2013-ban jott ki. Sot, iOS eszkozokben mar iPad2-nel bekerult es a megoldas, szoval az Oppo embereinek inkabb utana kellene nezni alap dolgoknak..
Imadom, mikor egy kinai gyarto azert reklamal, mert szerinte elloptak a "szellemi tulajdonat" 😈
Szerk.: azota olvastam Buvartacsko kommentjet.. Megeloztel!
-
B1T3
addikt
Engem inkább az zavar, hogy már nem tudok annyira izgulni az újabb kütyük bejelentése előtt, mint régebben. Akkor teljesen reális volt várni valami innovatívat, újszerűt, amit addig más nem mutatott még be, ugyanakkor a mindennapokba teljesen jól illeszkedik a használata. Mostanra pedig maradnak az olyanok, mint a Retina Flash.
-
-
buvartacsko
addikt
Úgy látszik senki nem emlékszik már 2005-re. [link] (innentől 2:20-ig kell nézni...)
Mégis csak az Apple az első benne úgy néz ki... Én konkrétan ezért nem is értem, hogy miért csak most jutott eszébe belerakni ezt az iPhoneba. iPaden is évek óta van már ez a PhotoBoothban. Illetve Az AppStoreban levő Camera+ app is évek óta tudja már.
-
Dr.FantastiK
őstag
ez a szelfi-orulet mar szegyelnivalo marhasag szintre hizott !!
Baromsag az egesz. meg az is aki elolvad ilyenektol.
-
mtcob
senior tag
A Snapchat meg a kezdetektől tudta ezt, nem értem mi ebben az innováció
-
passatgt
aktív tag
iPad-en már találkoztam a sima fehér képernyős vakuval korábban, talán a gyári Photobooth appban.
-
Wapmester
senior tag
Mostmár nem kérdés, hogy itt direkt vannak ezek a semmit sem érő cikkek, aztán nem csoda, ha mennek itt a flame-ek
-
fornettisuti
veterán
alma modjara, le kellett volna vedetni aztan perelni.
-
Dominó85
addikt
Lenovo-nál évek óta van ilyen feature...
-
Cannabis7
senior tag
MIcsoda hatalmas innováció
Megáll az ember esze
Egyre hülyébb az emberiség
-
joey04
titán
senki nem mondta, hogy nem volt ilyen korábban. viszont ahogy a cikk is írja, az is biztos, hogy ha valamikor, akkor most fog igazán elterjedni, hogy az alma is használja.
-
Oppo is fullba' nyomja a kretént.
-
akos727
senior tag
Ahogy egy rakat custom romban is elerhető ilyen opció. Pl. LG G2 Cloudy romjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged