- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Én nem foglalok álláspontot, de nem tudom, hogy mennyire lehet ezt felfogni reklamációnak. Tény, hogy ötletes dolog manapság, mivel az előlapi kamerák is kezdenek fejlődni és végre nem vacak VGA minőségben csinálnak képet. Nagyjából ennyit tudok érdemben hozzászólni, hogy pártatlan legyek.
-
szupermacs
veterán
Szerintem inkább csak egy reklám-poszt lehetett náluk ez, hogy ők is tudnak ilyet. A cikk alapján nem vettem ki belőle, hogy reklamáltak. Semmi támadót nem találtam benne, bár a Facebook oldalon közzétett írást sem láttam. Addig pedig fölösleges ilyeneken hergelni bárkit is. De ha tévedek, nyugodtan támadjatok.
Én is büszke lennék rá, ha lenne egy telefonom ami képes arra amire egy jóval drágább. Talán vagyok is, mert az enyém is tud pár funkciót ami a kategóriájában (ár alapján) ritkaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest