Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Fefe_

tag

válasz talamasca #59 üzenetére

Jujj de harapósnak tetszik lenni, egy kószán megemlített félmondatom miatt. ;) Nem állt szándékomban belegyalogolni a lelkivilágodba, vagy hogy megsértsem az önérzeted.

Nem vontam kétségbe a JB létjogosultságát, csupán arra próbáltam meg utalni, hogy elképzelhető a JB miatti anomália pár esetben, a feleslegesen/helytelenül telepített összetevők miatt.

Csak a saját tapasztalatomat írtam le, amiben a fikázott dolgok másik oldalát mutattam meg. Tudom, szerinted hihetetlen, hogy másnál többé-kevésbé rendben működhetnek egyes programok, mint például az Opera mini.

Én is JB-vel vásároltam a telefonomat, ami bizony néha furcsa dolgokat művelt. (fagyás, programokból való kilépkedés, el nem induló programok, belassulások stb. ) Egy reggeli bekapcsolás után (kb. 1-1,5 hónapja) azonban csak az Apple logóval fogadott, és semmire nem reagált, pedig nem telepítettem agyatlanul rá semmit. Az iTunes segítségével sikerült életet lehelnem bele, csak sajnos minden addigi program/alkalmazás törlésre került. Majd frissítettem a legfrissebb szoft.-ra, és azóta nem tapasztalok semmilyen korábban előforduló zavaró hibát.

Végül még apróság, amit kéretik felfogni ! :DDD Akármilyen nonszensz is szerinted a hozzáállásom (bár nem tudom, hogy ezt miből szűrted le), nem hinném ildomos valakit csak úgy az ismeretlenből primitívnek titulálni.

• joey04

titán

válasz talamasca #59 üzenetére

Nem a JB miatt arab a szöveg, hanem a hivatalosan nem létező magyar nyelv miatt!!!
    így van.

58: a taskbaros dolgot azóta kipróbáltam másik iphoneon, valóban megy, de nem mindig. pedig azon nincs is jb... :F ;]

Új hozzászólás Aktív témák