- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #43 üzenetére
hát úgy néz ki rengeteg ilyen ember van.
ezt miből gondolod?
--------------jah ami kimaradt: szinte minden iphoneos app támogatja azt a funkciót, hogy ha a felső taskbart megérintjük, akkor az alkalmazás (böngészőben az oldal) tetejére ugrik. hát az operának ezt is sikerült kihagyni.
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #33 üzenetére
pedig egyszerű: az iPhone azért sikeres, mert baromi egyszerű használni, és nagyon jó a felhasználói élmény. ez ennél az operánál nagyon nincs meg. Akit ez nem zavar, annak nem való iPhone. Nem azért, mert az mindennél jobb, hanem azért, mert abban szar ez a program, amiben az iPhone jó. Így akinek tetszik, az rossz készüléket választott. nem kell ebbe több dolgot belelátni. Vagyis nem akartam vele más üzenetet közvetíteni.
Ez olyan, mintha valaki egy WM-os készüléken (mondjuk leginkább HTC) soha nem cserél romot. Annak nem való HTC pl. Mert annak meg az az erőssége. És ha ezt nem használja ki, akkor minek neki? Persze kivételek vannak, de nem sok. -
joey04
titán
ez egy vicc. hol van ez a safarihoz? tényleg elég szar lett. Az idézett szövegel se rendesen jelennek meg. Menü sem mindig van most sem...
Régen azt mondtam, hogy ahol nincs 3G/WiFi csak oda kellhet, máshova fölösleges de direkt kikapcsoltam a 3G-t, hogy megnézzem úgy, hát gyorsabb, de ennyi. Széteső, élmény nélküli böngészés,béna zoom, béna görgetés. Még Edge hálózaton is Safari, azt mondom.#28: de, így, ilyen bugosan pláne az. Aki ezt a hulladékot használja Safari helyett, annak nem való iPhone... (max 3g hiányában megértem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest