- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
Épp ideje.
Már ebayezni sem lehet normálisan az Opera Minivel.
Mikor jelenik meg? -
Hina
aktív tag
Várom már.
-
-
Demens
tag
Kíváncsian várom! Jó a Chrome, de van amiben az Opera a jobb. Mindkettőt használom.
-
z0zz00
csendes tag
Telefonon Dolphint használok a gui miatt, de asztalin Opera megy
Viszont az asztali Chrome-Opera összehasonlítás szerint a Chrome kompatibilitásban tuti cserébe disznónagy és zabálja az erőforrásokat. Egy gyenge gépen az Opera simán viszi a 720p-t Youtube-on, a Chrome még 480-ba is belelaggol míg be nem bufferelt. Ez azért durva különbség, lehet Androidon is már a kétmagos érába akarnak belépni a böngészőjükkel -
saelin
veterán
Ez a hír tetszik! Az opera mobile még mindig nem nyújtja azt a desktop böngésző érzést, amit vártam tőle. Pl. minap botlottam bele egy oldalon, hogy nem tudtam írni a szövegdobozba... kíváncsiságból megnéztem laptopon is és ott nem volt probléma.
Ettől eltekintve, hogy előfordulnak hibák, az egyik legjobb böngésző tabletra! -
Arra mindenképp kiváncsi lennék, hogy a WebKit-re való váltást más platformokon is megvalósítják-e majd.
Azért azt érdekes látni, hogy az idők során hogyan váltják egymást a böngésző-motorok.
-
vinibali
őstag
lassan én is visszaváltok az Operára, az adatforgalmi takarékosságot a lassabb sebesség sem kompenzálhatja
-
törölt tag
válasz
lionhearted #6 üzenetére
jajj, de nagy lett a mellényük
melyik böngésőnek is hibahatár alatti a részesedése mondjuk asztali gépeken...?
egyébként izgalmas, hogy ilyet is csinálnak. kíváncsi vagyok hogy fog bánni az erőforrásokkal. -
Prof01
veterán
Ez jó hír! Opera Mini-t is szeretem. Mobilnet alatt nem is használok mást. Nagyon sok adatforgalmat meg lehet vele spórolni.
-
korpicschess
veterán
Jöjjön mihamarabb!
-
dejaris
addikt
válasz
lionhearted #10 üzenetére
Nem csak bongeszore gondoltam. A lenyeg, hogy mas appokat fejlesztgetnek, csak az opera ilyen makacs.
-
válasz
lionhearted #10 üzenetére
van, de nem lehetett másik motort implementálni, csak az IE félét.
Így valós 3rd party böngésző tényleg nem létezett (eddig).
WP7-re a Nokia írt egy sajátot (olyan amilyen), illetve elvileg a WP8 SDK elég sok mindent enged már... -
-
dejaris
addikt
válasz
lionhearted #6 üzenetére
Érdekes, más cégek nem igy gondolják...
-
fojuzer
aktív tag
Helyes kell a választék,viszont aki mobilon internetezik az Fizet mert Drága,kicsi kisfelbontásu képernyön ,szemet rongálni? Hja mindenki szabadon választhat,mit-mivel-mikor.
-
csatakacsa
tag
Valahol olvastam hogy arra a kérdésre, hogy lesz-e wp8-ra azt válaszolták addig nem foglalkoznak a wp-vel amíg nem ér el elég nagy részesedést a mobilpiacon. De ez az itteni cikkben is benne van, hogy túl nagy piac az ios ahhoz hogy kihagyják. A wp meg túl kicsi hogy foglalkozzanak vele..
-
-
dejaris
addikt
Nehogy windowsphone-ra is kidobják
Foleg wp8-ra, ami nativ kodokat is tamogat
-
Peterson_
addikt
Kiváló alternatíva lenne a gyári böngésző mellett, csak nehogy itt is korlátozzák.
A Chrome is jöhetett volna simán GB-re. -
Egy újabb nyalámság ami kipróbálásra vár nálam
-
bepken
veterán
Opera Mobile-t használok lassan már 2 éve. összességében ez a leginkább használható böngésző számomra. sajnos azonban egy ideje csinál érdekes dolgokat...
ettől függetlenül tényleg kíváncsian várom
-
Bavid
senior tag
Videó, így kicsit egyértelműbb szerintem hogy miről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest