- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
A fenti regedit mókolással ismét mukodik nálam, csak fogalmam sincs a friss telepites utani amd sata driver-felrakas miert nyirja ki a dolgot.
A merevlemez leallassal semmi gondom nincs, csak volt. Amit irtam, 3x pörgette fel leallitas közben a gépben levő osszes lemezt, mielott eltette magát másnapra. Nem alvó állapotból ébresztette fel. Olyan gondom nem volt, az nekem 60 percre van allitva es igy tokély.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mind a kettő lemezen ugyanez.
FireGL: AMD 870/SB850-es chipset , Asrock 870 extreme3 lap. Igazan erik a csereje... minosegi kis lap...
-
wwenigma
Jómunkásember
Gyári W7 driverrel gond nélkül megy, legalabb azt a bugot kiirtottak AMD sata driverbol, hogy gépleallitasnal 3x felporgette majd leallitotta a merevlemezt. Raadasul ha egyszer felraktad az amd driverét akkor max system reinstall-lal tavolitod el, valamit kinyir a rendszerben es onnantol kezdve hiaba tavolitod el...
Videotomorito progikbol Xilisoft, super, meg nem tom, egy pár volt.
Abu85: nem tudom akkor mivan, nekem a fenti kép egy ideje. Guglit mar porgettem, nem igazan lett hasonlo megoldasos talalat.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mert ezzel nem volt kinlodas a transzkódolás és gyorsan is végzett. Sony hordozható profil pont megfelelő méretben és kodekkel dolgozott telón való hasznalatra.
Azota nezegettem 1-2 progit, de normalisan mukodot még nem talaltam. (ami ne szemetelné tele a rendszert és elfogadható sebességgel dolgozna, etc)
Elvárnám ha benne van akkor mukodjon is...
-
wwenigma
Jómunkásember
Pont ez az, hogy olyan szinten összeillesztett komponensek vannak, hogy 2 honapja nem mukodik csak kifagy akarmilyen bemeneti video akarmilyen kimeneti formatum megadasa eseten.
Adattárak valos ideju teljesitmenymerese meg egyaltalan nem mukodik hónapok/évek óta.
FireGL: nem, nekem nem jelenik meg az az opcio 12.01 preview drivernel, tisztaban vagyok vele hogy ott kell lennie es onnan kell inditanom. 11.12-nel megjelenik de akarmilyen beallitasokkal akarmilyen videonal kifagy, mint ezt korabban is irtam. MCP-t is felraktam termeszetesen, mivel kulon kell egy ideje...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh, ujraraktam. Valoban megjelenik benne az opcio, de még mindig nem mukodik....
Asszem itt eláshatjuk a dolgot egy életre, mint pl. ha felrakod az AMD sata driverét akkor HD sentinelben vagy Drives meter nevu minialkalmazasban többé nem mukodik a valos ideju teljesitmenymeres a meghajtokon.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Az AVIVO az hova tunt? Nem indithato sehonnan, es az elozo 2 releaseban is halott volt, bar el tudtam inditani mindig kifagyott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest