- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
menő szót nem használom, azért is raktam be ( :
szóval semmi bajom ha valaki azzal oldja meg, én már nem tenném, a sokkal nagyobb strapabíróság miatt, persze drágább, valamit valamiért
rég volt, pontos adatokat nem tudok, biztos nem 1-2mm-es üveg volt, mert a felület 50%-ába mintát martak és kellett vastagság a megvilágítás miatt is, nagyságrendileg 30x20cm-es üveg lehetett, ehhez én kértem egyedi fa talpat, tartalmazta a ledet, bekapcsoló gombot, így volt 10e ft körül "sos" elkészítési idővel másnapra
decemberben vettem egy ilyet, akkor még 13e ft volt, ez tg oldalas és mivel atx ház elég nagy felületű az üveg, kb elég is egy ilyen célra, nagy tételben nyilván olcsóbb, de az a 13e ft tartalmazta az egész gép házat és még két ventit isés rá kellett jönnöm hogy a tg tényleg szép, de ahogy a plexi is, ez is erősen csillog ha találkozik a monitor fényével, és ahogy a cikk írója is tapasztalta, nehezebb hűteni az alkatrészeket házikóban és kb a 70% légüres tér, ezért ment is, mondjuk az egész pc is, mert nem akart összejöni amit akartam, a kvázi néma gép, de most újbóli nekifutásra összejött, tehát tetszik ez a koncepció, de részemről se plexi se tg nem lesz a "pc házban" ( :
a manufaktúra alatt én egy olyan dolgot értek amit nehéz legyártatni, de egy tg üveg "egyedi praaméterekkel" ma már egyáltalán nem az
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest