- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleexxx
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa hibába futottam bele. Két hete vettem, egy ilyen tabletet a Tesco-ban. Másfél hétig hibátlanul működött, aztán pénteken fel akartam oldani a kijelzőt, de elég lassan sikerült rávenni h feloldja. Mivel úgy láttam h kicsit belassult, ezért kikapcsoltam, hogy újraindítom. Viszont amikor újra bekapcsoltam volna, akkor a készülék bekapcsolt, eljutott odáig amikor elkezdené betölteni a rendszert, de csak köröz a csík az Op3n Dott felirat körül. Vártam egy 10 percet, majd meguntam és kikapcsoltam. Azóta sokszor próbáltam ugyanezt csinálja minden bekapcsolás után. Nem hajlandó betölteni a rendszert, bármeddig várhatok, kipróbáltam már h vártam egy fél órát és semmi, csak köröz.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Nem tudtok valamilyen megoldást rá? Nem szeretném szervízbe küldeni, mert 1 hónapra vállalják a javítását és lehet h szoftveresen itthon 10 perc alatt meg lehet csinálni.
A recovery részhez sikerült belépni (Hangerő fel + bekapcsoló gomb), de nem igazán tudom mit lehetne kezdeni vele.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged