-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
Szia!
http://tesco.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/
Itt megkeresed a "Bemutatkozik a Tesco Op3n Dott termékcsalád2014-11-04" bekezdést és kinyomtatod.
Itt leírják, hogy az op3n dott termék család minden tagjára 2év garancia van.Nekem az esti műszak a gyári garancia papírt töltötték ki,majd másnap visszamentem a papírral a kezembe, közöltem a hölggyel, hogy két év gar jár. Erre ő és? ezt ők is tudják.. Mondom jó mert este csak 1 évet kaptam. Szóval ez még műszakonként is változhat.
-
meoindil
aktív tag
Itt a fórumon is van kép a hivatalos TESCO közleményről. Nyomtasd ki, vagy rakd fel a tabletre és mutasd meg nekik. Nekem alapból a 2 éves garipapírt adták. Rákérdeztem és azt mondták természetesen annyi. Van valami kommunikációs zavar a TESCOban, mert az egyik helyen magától értetődően a 2 évest adják, a másikon meg külön kérni kell, hogy valóban azt kapd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged