-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RolEnD_
tag
válasz
kakukkmarci #645 üzenetére
Akkor délután irány a bót. Eddig gondolkodtam rajt a negatív dolgok miatt, de ennyiért nem hagyom ott.
-
Ubul86
őstag
válasz
kakukkmarci #475 üzenetére
igazából a legtöbb helyen megvonják a garanciát ha rootolt a készülék
-
kenand
veterán
válasz
kakukkmarci #464 üzenetére
Szerintem hamarosan lehet majd rootolni.
Ha sokan megvszik-és nem csak hazánkban forgalmazzák- előbb-utóbb meg lesz hackelve. Lesz custom fw is. És akkor a tárhely mizéria majd megoldódik. Nekem így sem okoz gondot, játékot nem nagyon teszünk rá. Nem túl erőss wifi inkább zavar, bár valószínűleg az okosított TP-Link 1043-as rooterem is hibás részben.Korábban belinkelt Teclast tábla is csak a CPU típusban/órajelben különbözik, lehet hogy annak az fw-jéből is ki lehetne indulni.
-
Gusztáv
addikt
válasz
kakukkmarci #417 üzenetére
Szerintem keress valami temp könyvtárat, valószínűleg a részben letöltött játék ideiglenes fájljai ott maradtak, és az foglalja a helyet.
-
spy69
újonc
válasz
Sajnos a KitKat gátolja az SD kártyára írást, de mivel ez a tablet rootolva van, van rá megoldás: SD SD KitKat Fixer. Nekem telefonnál már működött. Ezen a gépen még nem próbáltam, de gondolom, hogy itt is működik. https://play.google.com/store/apps/details?id=jrummy.sdfix
-
mcwolf79
veterán
válasz
Véleményem van, de inkább nem mondom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest