- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
napocska2
senior tag
Nekem a Screen Filter vált be, mivel főként sötétben szoktam olvasni, ahhoz pedig elengedhetetlen. Egyszerűen működik, semmi cicó, pont annyit tud, amennyit kell.
Szerk: Hihetetlen képernyő időket lehet elérni vele, egy töltéssel 10-12 óra között mutatja nálam a Gsam.
-
phanfantom
senior tag
Szerintem próbáld meg innen feltenni: market.1mobile.com
Ezt töltsd le(előtte a beállítások/biztonság-on belül engedélyezd az "ismeretlen források"-at) , olyan mint a google play áruház, innen már fel fog menni a whatsapp is. Bár én csak a mindig tv próbáltam ki. A play-ből azt sem lehet felrakni. -
spammer
veterán
Aha, szóval nem szabad leírni a rossz tapasztalatokat, illetve válaszolni az erre jött válaszokra, mert megsérül a kis lelked, hogy valaki leírta, hogy bizony vannak hibás példányok, és nem egy darab. Nem kell itt fanboykodni, tényeket közöltem, illetve válaszoltam a nekem címzett hozzászólásokra. Hol szaroztam a tabletet? A hiba=szar? El vagy te kicsit tévedve.
(#9661) vargalex: Gyakorikerdesek.hu -n kettőt találtam rögtön ugyanezzel [link]. Én 1 tableten vettem, ezért a sajátomét láttam, ami egybeesett azokkal, amiket mások tapasztaltak. Az üfsz miért hazudna? Az áruház érdeke lenne elpasszolni az cuccokat és nem a pénzemet visszaadni.
-
Froclee
őstag
Összes alkalmazásban volt valami googlesearchbox nevű cucc, amit deaktiváltam. De az az érdekes, hogy nem mindig jeleníti meg ott.
Viszont ha ki rootolod, akkor a Root App Deleter nevű programmal deaktiválni lehet a Google Search nevű komponenst. Meg sok minden mást.Nekem 16 alkalmazás van most letiltva, eléggé pörög a chrome is. Ha 1 hét után stabil marad a tab, akkor törlöm is őket.
Google+ , Movie Studio, Google Search, AutoUpdate, Books, Drive, Google Play Books, Google Play Movies, Google Play Music, Google Play Newsstand, Magazines, Movies, Opendott Cloud, Opendott manual, Opendott register, Opendott talkJa és akit érdekel, megtaláltam a legfrankóbb könyvolvasót: Moon+ Reader Pro (én v3.1.0-et használom)
Éjszakai mód, fényerő minimum +alkalmazáson belül még lejjebb lehet venni a fényerőt. Tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest