Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
nem ellenfelenként vannak rögzítve az adatok, hanem meccsenként.
a 2:0-s win 2 meccsből tevődik össze ezért 2 pont.
az 1:1-es döntetlennél 1 win van azért ér 1 pontot.
a másik az bukás, az megy az L- oszlopba, de ezért nincs pont osztás.a winek felosztásának csak statisztikai jelentősége van, hogy miképp oszlik meg az egyes játékosoknál.
teccikérteni???
de ha ragaszkodsz hozzá felezem a pontjaidat.

-
OnSeT
őstag
2 wined van és 2 döntetlened. az 4 pont. ennyi van a neved mellé írva.
ha több pontot szeretnél linkelj még nyert meccseket.
mivel linekiller és Ovobacsi eléggé el van maradva a meccsekkel, (vagy csak a repeket nem linkelik), ki lesznek zárva amennyiben nem mutatnak aktivitást rövid időn belül.
ez esetben az általuk játszott meccsek eredménye is törlésre kerül.
-
OnSeT
őstag
én meg arra nem számítottam hogy szervezőként elkezded bomlasztani a társaságot.
a létszám miatt meg abszolút nem kellett vna jelentkezned, mert így is 17en voltunk a startkor.további versenynek meg nem látom értelmét mert eddig mindegyik ugyanúgy végződött, ez, a tome és az is, amit anno Juliano szervezett.
a társaság fele mindig besértődött vmin.
versenyt szervezhetsz nélkülem is, lesz aki átveszi a helyem

-
OnSeT
őstag
te miről beszélsz?

próbáld meg már értelmezni amit leírtam.egy szóval sem mondtam hogy feladom ezt a versenyt. még 3 emberrel van vissza meccsem, ha online lesznek, velük ezeket még lenyomom, meg a verseny kiértékelését is megcsinálom azoknak, akik nem adták fel a versenyt.
viszont további versenyeket én nem kívánok rendezni.
-
phanzetomox
őstag
Nekem tetszik az ötlet, esetleg ha kell szívesen segítek a szervezésben, illetve egy pár száz bfp-vel is támogatnám a fődíjjat. Csak hát nehéz lesz úgy összeszedni az embereket hogy mindig részt is vegyenek rajta ,mint ahogy most is sokan kiléptek :/. Szerintem is jó ötlet lenne két divízíóra osztani hogy a kezdők is élvezhessék a versenyt, és akkor lehetne külön díjjazni a két divízióban lévő legjobb játékosokat.
Talán kéne egy olyan fordulót nyomni ahol csak beosztályoznánk a játékosokat, hogy nehogy bejelentkezzen a kezdő játékos div1-be, illetve a profik se menjenek div2-be lealázni mindenkit
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest