- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
nem ellenfelenként vannak rögzítve az adatok, hanem meccsenként.
a 2:0-s win 2 meccsből tevődik össze ezért 2 pont.
az 1:1-es döntetlennél 1 win van azért ér 1 pontot.
a másik az bukás, az megy az L- oszlopba, de ezért nincs pont osztás.a winek felosztásának csak statisztikai jelentősége van, hogy miképp oszlik meg az egyes játékosoknál.
teccikérteni???
de ha ragaszkodsz hozzá felezem a pontjaidat.
-
OnSeT
őstag
2 wined van és 2 döntetlened. az 4 pont. ennyi van a neved mellé írva.
ha több pontot szeretnél linkelj még nyert meccseket.mivel linekiller és Ovobacsi eléggé el van maradva a meccsekkel, (vagy csak a repeket nem linkelik), ki lesznek zárva amennyiben nem mutatnak aktivitást rövid időn belül.
ez esetben az általuk játszott meccsek eredménye is törlésre kerül.
-
OnSeT
őstag
én meg arra nem számítottam hogy szervezőként elkezded bomlasztani a társaságot.
a létszám miatt meg abszolút nem kellett vna jelentkezned, mert így is 17en voltunk a startkor.további versenynek meg nem látom értelmét mert eddig mindegyik ugyanúgy végződött, ez, a tome és az is, amit anno Juliano szervezett.
a társaság fele mindig besértődött vmin.
versenyt szervezhetsz nélkülem is, lesz aki átveszi a helyem
-
OnSeT
őstag
te miről beszélsz?
próbáld meg már értelmezni amit leírtam.egy szóval sem mondtam hogy feladom ezt a versenyt. még 3 emberrel van vissza meccsem, ha online lesznek, velük ezeket még lenyomom, meg a verseny kiértékelését is megcsinálom azoknak, akik nem adták fel a versenyt.
viszont további versenyeket én nem kívánok rendezni.
-
phanzetomox
őstag
Nekem tetszik az ötlet, esetleg ha kell szívesen segítek a szervezésben, illetve egy pár száz bfp-vel is támogatnám a fődíjjat. Csak hát nehéz lesz úgy összeszedni az embereket hogy mindig részt is vegyenek rajta ,mint ahogy most is sokan kiléptek :/. Szerintem is jó ötlet lenne két divízíóra osztani hogy a kezdők is élvezhessék a versenyt, és akkor lehetne külön díjjazni a két divízióban lévő legjobb játékosokat.
Talán kéne egy olyan fordulót nyomni ahol csak beosztályoznánk a játékosokat, hogy nehogy bejelentkezzen a kezdő játékos div1-be, illetve a profik se menjenek div2-be lealázni mindenkit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged