Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
OnSet nem kel Murder-t hibáztatnod nem azért léptünk ki(legalábbis én nem azért),mert ő majdnem vissza lépett.Nem is volt semmi bajom a szervezéssel sem csak megláttam,hogy mindenki nagyon jó játékos.Feladtam,mert nem akartam szenvedni.Én azt gondoltam,hogy mindenki megkapja utánam a 2 pontot és elvagyok felejtve.Ebből persze baj lett,mert nem tetszett,hogy kiléptem/tünk.Tudom,hogy ezt nekem már tudnom kellet volna,hogy nem lesz esélyem.Be is vallom ez hiba volt de,hogy emiatt most ekkora gond legyen ezt soha sem gondoltam volna.Murder,OnSet azt látta köztetek,hogy barátokból ellenségek lesztek,emiatt a verseny miatt.És ezt azért írtam,hogy ez egy játék ne veszekedjetek ilyenből higgyétek el,nem éri meg.Köszönöm,hogy azért szerveztetek egy versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest