Hirdetés
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
OnSet nem kel Murder-t hibáztatnod nem azért léptünk ki(legalábbis én nem azért),mert ő majdnem vissza lépett.Nem is volt semmi bajom a szervezéssel sem csak megláttam,hogy mindenki nagyon jó játékos.Feladtam,mert nem akartam szenvedni.Én azt gondoltam,hogy mindenki megkapja utánam a 2 pontot és elvagyok felejtve.Ebből persze baj lett,mert nem tetszett,hogy kiléptem/tünk.Tudom,hogy ezt nekem már tudnom kellet volna,hogy nem lesz esélyem.Be is vallom ez hiba volt de,hogy emiatt most ekkora gond legyen ezt soha sem gondoltam volna.Murder,OnSet azt látta köztetek,hogy barátokból ellenségek lesztek,emiatt a verseny miatt.És ezt azért írtam,hogy ez egy játék ne veszekedjetek ilyenből higgyétek el,nem éri meg.Köszönöm,hogy azért szerveztetek egy versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Mesterséges intelligencia topik
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest