- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
fehér_ember #2 üzenetére
Bár én sem hiszem, hogy itthon ez működne, de én laktam Finnországban egy ideig egy társasházban. Ott meg volt egy kaja lerakó része az előtérnek aki érintésmentes szállítást kért (ott ez már a covid előtt is szokás volt) annak oda lerakta a futár a kaját és ment dolgára. Néha órákig ott voltak az ételek, senki nem vette el pedig 6 emeletes társasáház volt sok lakással. Ha valaki nagyon akart volna az utcáról is be tud jönni elvinni. Mondjuk ott abban a kisvárosban nem is nagyon volt bűnözés vagy lopás, inkább csak nyilvánosan vizelő külföldiekkel volt dolga a rendőrnek
Ennek nem az akar lenni a lényege, hogy ott mennyivel jobb, hanem hogy azért el lehet jutni egy olyan társadalmi szintre ahol az átlagemberben fel sem merül hogy elviszi a másik pizzáját, mert ő se szeretné, hogy elvigyék az övét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged