Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Elgondolkoztam, hogy venni kéne egy Android telefont - Soha nem volt rendes használatban Droidom, Symbian, majd BB volt, illetve van, mellette Lumia. Androiddal találkoztam Samsungon (köszönöm, soha többet) LG-n (futólag, családban van de soha nem használtam, vagy merültem el benne) és egy Sony Xperia P-n (ez az enyém, de telefonnak sose használtam, helyette eltettem, makulátlan állapotban). Szerintetek jó ez a telefon megismerni az androidot? Mire figyeljek, ha veszek egyet használtan (64-est)?
Sorra néztem vagy 10 tesztet, többen panaszkodtak halk beszédhangszóróra és túl érzékeny képernyőre. Ezeket javították már frissítéssel?
Illetve: próbálta valaki összehasonlítani HTC M8-cal? Az is szimpatikus, de ez jobban tetszik.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest