Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
edward2 #1901 üzenetére
A legjobb az egészben, hogy semmi különöset nem tettem az akksi kímélésére, használtam a telefont ahogy kedvem tartotta. Egy Greenify-t, egy BetterBatteryStatsot meg egy franco.Kernelt ráengedek még és szerintem plusz pár óra képernyőidő kihozható belőle.
Nyilván nem vagy olyan szerencsétlen hogy mindenből hibás akkut fogj ki. Felhasználásban lehet különbség amiért nem bírja annyi ideig nálad. Ennek sajnos utána kell nézni hogy nálad mi lehet a különbség vagy esetleg a gond, illetve hogy mire érdemes figyelni. Fentebb ugye azt írtam, hogy nem tettem semmit az akksi kímélésére. Ugyanakkor az akksit sem pazaroltam, például nem ment olyan szenzor, amit nem használtam, tehát például nem szoktam bekapcsolva hagyni a helymeghatározást ha épp nem navigálok, és a fényerőt sem szoktam feleslegesen magason hagyni. Az auto fényerő szerencsére eléggé személyre szabható a CM romban, ezért nálam általában azon szokott menni, de ha auto fényerő túl fényes, akkor pl lejjebb veszem manuálisan a fényerőt, tehát feleslegesen nem pazarlom az energiát. Wakelockoknak még nem néztem utána az 1+1-ben, de úgy látszik nagyjából rendbe van, mert a screen on és az awake csíkjai nagyjából szinkronban vannak mint ahogy az a képeimen látszik.
(#1902) MartOOn : ,,Koszonom nekem ennel jobb nem kell. Max a duplaja... Különben nincs ertelme. (nekem) ez über megfelelő..." Úgyanígy vagyok vele én is
(#1905) axlfsi Köszönöm
Én szerintem most csak gmail shazam és facebook fiók szinkronizál, de van pár háttérben kocogó alkalmazásom pl Keep Screen On, Transdrone, a facebook és a messenger app, és a játékok is folyton küldik a figyelmeztetéseket. Majd a facebook app, a játékok meg ami még nem kell szépen megy Greenify-vel a spájzba
Összességében nagyon meg vagyok elégedve, most egy óra játékkal pl (Dead Trigger 2, Asphalt 8, Fieldrunners 1-2) kb 10%-ot merült
A jó öreg SGS2-nek ez 50%-ot elvitt volna
(#1908) funks90 gratula hozzá, használd egészséggel
(#1909) Vagany na örülök
TWRP csak be lett töltve vagy flashelted? Ha TWRP-t flashelted akkor az OTA recovery frissítését én kikapcsolnám hogy ne írja mindig felül a custom recovery-t az OTA
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest