Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz edward2 #1901 üzenetére

A legjobb az egészben, hogy semmi különöset nem tettem az akksi kímélésére, használtam a telefont ahogy kedvem tartotta. Egy Greenify-t, egy BetterBatteryStatsot meg egy franco.Kernelt ráengedek még és szerintem plusz pár óra képernyőidő kihozható belőle.

Nyilván nem vagy olyan szerencsétlen hogy mindenből hibás akkut fogj ki. Felhasználásban lehet különbség amiért nem bírja annyi ideig nálad. Ennek sajnos utána kell nézni hogy nálad mi lehet a különbség vagy esetleg a gond, illetve hogy mire érdemes figyelni. Fentebb ugye azt írtam, hogy nem tettem semmit az akksi kímélésére. Ugyanakkor az akksit sem pazaroltam, például nem ment olyan szenzor, amit nem használtam, tehát például nem szoktam bekapcsolva hagyni a helymeghatározást ha épp nem navigálok, és a fényerőt sem szoktam feleslegesen magason hagyni. Az auto fényerő szerencsére eléggé személyre szabható a CM romban, ezért nálam általában azon szokott menni, de ha auto fényerő túl fényes, akkor pl lejjebb veszem manuálisan a fényerőt, tehát feleslegesen nem pazarlom az energiát. Wakelockoknak még nem néztem utána az 1+1-ben, de úgy látszik nagyjából rendbe van, mert a screen on és az awake csíkjai nagyjából szinkronban vannak mint ahogy az a képeimen látszik.

(#1902) MartOOn : ,,Koszonom nekem ennel jobb nem kell. Max a duplaja... Különben nincs ertelme. (nekem) ez über megfelelő..." Úgyanígy vagyok vele én is :)

(#1905) axlfsi Köszönöm :) Én szerintem most csak gmail shazam és facebook fiók szinkronizál, de van pár háttérben kocogó alkalmazásom pl Keep Screen On, Transdrone, a facebook és a messenger app, és a játékok is folyton küldik a figyelmeztetéseket. Majd a facebook app, a játékok meg ami még nem kell szépen megy Greenify-vel a spájzba :)

Összességében nagyon meg vagyok elégedve, most egy óra játékkal pl (Dead Trigger 2, Asphalt 8, Fieldrunners 1-2) kb 10%-ot merült :) A jó öreg SGS2-nek ez 50%-ot elvitt volna :DDD

(#1908) funks90 gratula hozzá, használd egészséggel ;)

(#1909) Vagany na örülök :) TWRP csak be lett töltve vagy flashelted? Ha TWRP-t flashelted akkor az OTA recovery frissítését én kikapcsolnám hogy ne írja mindig felül a custom recovery-t az OTA :))

Új hozzászólás Aktív témák