- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz Linkin1994 #66 üzenetére
Hát igen. Én sem lettem volna ilyen laza, ha nem a Kft-be vásárolom.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Linkin1994 #64 üzenetére
A 90 Hz után megmondom őszintén, hogy nem érzem nagyon a hátrányát a 60 Hz-nek, mivel minden gyári animáció vajsima. A kábel sem drága hozzá.
A notch valóban ízlés kérdése, de számomra az arcalapú feloldás hatékonyabb, mint a kijelző alatti ujjlenyomat.
Az árral nem tudok vitatkozni, bár már a Oneplus is szépen felpumpálta az árakat. Gondolom a 9-es széria még fentebb lesz lassan.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Linkin1994 #60 üzenetére
Én idén váltani akartam, de a 8 Pro engem nem győzött meg, ezért a McLaren-t egy Apple váltotta.
Android vonalon nem nagyon látok most senkit, aki érdekelne. A Huawei-t szerettem még a Oneplus-on kívül, de ott ugye tudjuk mi történt.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Linkin1994 #58 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy azt Ő szerette volna. Hiábai Pei-t láttuk a legtöbbet a médiában, valójában ott Pete Lau a góré. Pete Lau-nak pedig a BBK mondja meg, hogy mit csináljon. Lehet ebből lett elege.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Linkin1994 #55 üzenetére
Az egy jó közép-felső kategória. Pixellel van egy szinten a hardvert tekintve.
De már szerintem Pei-nek ahhoz sem sok köze volt. Gondolom a felmondás ott sem egyik napról a másikra történik.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Linkin1994 #50 üzenetére
Nem tudom, ez is lehet egy megközelítés, de a végeredmény ugyanaz: nem emelkednek ki a mezőnyből már ilyen téren.
-
tibcsi0407
félisten
válasz #40047616 #46 üzenetére
Hidd el, hogy egész hadseregük van, ezt máshogy nem lehet.
Ami a Oneplus-nál történt mióta több telefont adnak, lecsökkent az Open beta frissítések száma, kevesebb a stabil verzió (konkrétan volt, hogy több hónapos security patch volt a stabil OOS-en), pont a szoftveres háttér volt a védjegyük. Carl Pei sem véletlenül pattant le a cégtől, ezzel már Ő sem tud azonosulni.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz #40047616 #42 üzenetére
Mert szerinted ugyanannyi ember több telefont ugyanolyan jól fog támogatni? Ezt azért remélem nem gondolod komolyan.
OP5, OP6 és 7T Pro után azt gondolom, hogy az elmúlt egy évben gyatrább lett a gyári támogatás.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Nem csoda, hogy Carl Pei lelépett tőlük... ezzel a hulladékáradattal, amit az új Nord széria hozott, már Ő sem tudna azonosulni.
[ Szerkesztve ]