- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
lazajnd #5846 üzenetére
+1, az android hajnalán én is hetente új romot raktam a Defy-re, meg kéthavonta factory reset, mert folyton szervizbe kellett hordani.
Most már nem szeretem piszkálni, használom amíg működik, aztán lecserélem. Kb 5 évente veszek új telefont, olyankor több nap, mire mindent beállítok, és átrakom a sim kártyát.12-ről 13-ra nekem is kéretlenül frissült a telefon, sokkal jobb volt előtte, de már megszoktam, hogy ilyen, annyit nem ért, hogy újra elölről kezdjek mindent, amúgy is mindig kockázatos a rollback, ahogy mondtad is.
Akkor két "rendszerfrissítés" nevű programot lefagyasztottam Titaniumban, az új verziókról még mindig jön néha értesítés, de legalább azóta nem önállósította magát. -
oba
addikt
válasz
lazajnd #5846 üzenetére
Persze, nem normális, hogy anomáliák jönnek elő főverzió frissítésnél. De hát amit emberek írnak és alkotnak, abban bugok mindig is lesznek. Sokáig volt iphone-om, és ott is elő tudott fordulni olyan, hogy csak egy reset segített. Nyilván azt és úgy csinálod ahogyan akarod, de célszerű azt a módszert kipróbálni, ami minden bizonnyal megoldja a problémát. Oké, nem egy óra alatt leszel kész hanem mondjuk 3. Tényleg nem egy hatalmas tragédia
-
oba
addikt
válasz
lazajnd #5844 üzenetére
Pedig nem ajánlott kategorikusan kijelenteni, hogy egy rendszer rossz amíg nem ejted meg a resetet. Gondolj arra, hogy amikor egy új készüléket veszel azt is nulláról kell belakni, és nem mennek el rá napok az életedből. Nekiülsz és hamar kész is vagy. Nem igazán értem miért "félnek" ennyire az emberek egy gyári visszaállítástól. A legtöbb adatunk már úgyis felhőben van (névjegyzék, e-mailek, esetleg fotók és videók), abba a pár applikációba meg újra bejelentkezni tényleg nem egy világvége
-
daver88
aktív tag
válasz
lazajnd #2736 üzenetére
én ezt sosem értettem, hogy a wifi-t, mobilnetet miért kell kikapcsolni egy telefonon...több ilyen ismerősőm van, de senki nem tudja megmagyarázni miért (a legtöbb esetben a megszokás szót hallom
. Szerintem minimálisan fogyaszt csak kevesebbet, és nagyjából elvész az "okostelefon" jellege, azaz az, hogy naprakész (percrekész) legyél...
Nálam amúgy 2 SIM, folyamatos Wifi/mobilnet ill. napi 2-3 óra telefonálás mellett 2 napot simán bír, a 3. nap reggelén szoktam felrakni tölteni 15-20% körül. És nekem is már elmúlt 1 éves.
-
zizidor
őstag
válasz
lazajnd #2736 üzenetére
Nem célzottan, csak úgy általánosan írtam, de ezek szerint egyetértünk. Nyilván mindenki arra használja amire neki szüksége van, én pl. sok üzenetet kapok, ahhoz kell az internet kapcsolat. Így 2 - 2.5 napot szokott bírni.
Van ismerősöm aki büszkén mondta, hogy ő kizárólag telefonálásra használja a mobilt, én meg mondtam neki, hogy akkor nincs is szüksége okostelefonra. Megsértődött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest