Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Zsocy155 #5886 üzenetére
Az asszonynak egy alsópolcos Motorola G31 van két éve, a kamerája nyilván nagyon gyenge, de azt leszámítva teljesen rendben van.
Én még nem tudom, hogy mire cserélném a 8T-t, egyelőre bőven kiszolgál, közel 3 évesen még a gyári fólia van a képernyőn, teljesen újszerű, remélem továbbra is ilyen jól fogja bírni.
Egy barátom nemrég vett S23-at, brutálisan jó képeket csinál, emiatt lehet, hogy el fogok gondolkodni a Samsungon - pedig nagyon nem bízom bennük, telefont sose vettem tőlük, de eddig minden más Samsung termékkel pórul jártam. -
oba
addikt
válasz
Zsocy155 #5802 üzenetére
Teljesen bemegy a töltő és szorosan benne is van. Próbáltam azért fogpiszkálóval kipucolni de nem jött ki belőle semmilyen szösz vagy ilyesmi. A töltési idő továbbra is baromi lassú, sőt, mintha egyre lassabb is lenne. Az a fura, hogy ki is írja, hogy supervooc meg ultragyors, és mégis nagyon lassan tölt. Most pl 1,5 órája van a töltőn és 10-ről még csak 70ig töltötte fel.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Zsocy155 #5739 üzenetére
Igazából egy teljes feltöltés és lemerítés. Az android rendszer monitoringozza az appok fogyasztást és egy ugynevezett battery.stat fileban tárolja. Új rendszernél ezek hibásan jelenek meg ezért fordulhat elő a gyorsabb merülés, lassabb töltés stb.
Legegyszerűbb szerintem egy kalibrációs app amit használat után törölhetsz is.
Leirás a kalibrációról és hatásáról:
[link] -
l!nk87
aktív tag
válasz
Zsocy155 #5557 üzenetére
Szia
Nekem a nagyobb kiszerelés van, soha nem találkoztam a környezetemben a kisebb verzióval, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy a mindennapi használatban van-e különbség
Véleményem szerint a 8 gb ram is elég kell, hogy legyen a mindennapokra, a háttértár természetesen más kérdés. Ha elférsz 128-on, akkor felesleges 10.000-el többet adni, ha jól gondolom nem éveket tervezel majd a készülékkel,ha amúgy se használnád ki, kidobott pénz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest