Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz trance89 #4562 üzenetére
A felhasználói élmény valószínűleg erősen függ attól, hogy ki mire használja. Nekem nincs különösebb gondom a 12-vel, bár nem indult hibátlanul a hivatalos frissítés, azóta ezt javították.
A custom romokkal is csak az a gondom, hogy a pénzügyi appok nagyon nem csípik. Tudom, vannak trükkök (Magisk, etc.), de nekem már függesztették fel a bankkártyámat ilyenek miatt, pedig semmi illegális dolgot nem csináltam, csak vásárolni akartam.
Amúgy meg a mobil platform mostanra annyira fejlett lett, hogy eget rázóan nagy fejlesztések már nincsenek, inkább csak finomhangolás folyik hardver és oprendszer szinten egyaránt. Sokan épp ezért nem is akarnak újabb verzióra frissíteni egy jól működő, "belakott" mobilt. És sokan pont ezért nem is akarják lecserélni. Én sem.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
válasz trance89 #4562 üzenetére
Engem érdekelne ez a rom, de kb 10 éve csináltam ilyesmit utoljára, akkor még jóval egyszerűbb volt.
Lineage os rendszeren is van ota frissítés, vagy zip fájlt kell letölteni és azt ráfrissíteni a rendszerre? Banki appok gondolom működnek, ha más nem Magisk programmal. Mi a helyzet a Disney+, Netflix, hasonló programokkal? Elérhető a full hd legalább?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest