- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eFeMeR74 #2955 üzenetére
Letöltöttem és belenéztem, de a listában nem tudom hozzáadni a Mail, Maps, Play, és társait.
Furcsa módon csak a Google Pay-t és a Home-ot látja az app, pedig mind futott a háttérben éppen.Lagabor11 #2960
A VW által használt Android Auto rendszer egy kalap kaki, totál meg tud bolondulni a semmitől is. Próbáltam már pár bérautóban, csodálatos élmény volt mindig. (azóta van egy csak töltésre alkalmas Type-C kábelem arra az esetre ha a VW konszern autóiba kerülnék.)
Azon ne csodálkozz, ha a két hívásfogadásra alkalmas, BT-ra tett eszköz összezavarodik. De ez szerintem Android szintű hiba, nem vagy speciális eset.Az én javaslatom: kocsiba beszállás előtt óra lecsatlakoztat, kocsiból kiszállás után séta közben újracsatlakoztat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest