- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz pècsimunkás #149 üzenetére
Így lehet nagy kedvezményt adni. Viszont a Prot Telekomnál annyiért vettem, amennyi a hivatalos oldalról.
(#148) Z.É.T. igen, jogos.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
k5.20
senior tag
Értesítési pötty - az ikonok sarkában.
Lehet ennek méretét, színét állítani valahol? -
k5.20
senior tag
válasz hyperspace #155 üzenetére
Igen, meg is vettem anno.
Azonban lassan mindaz (koppintásos ébredés, nyugvás, képernyő széléig érő widget-ek, gesztusok stb) , amiért megvettem, benne van a gyári laucher-ben.
Ha el lehetne tüntetni a home-ról az alsó fix ikonsort, akkor pedig már minden megvolna, amit megszoktam. -
PeteePeti
őstag
Nekem is a McLaren van! És szerintem baromi jó tokot adnak hozzá, nekem eszembe se jutott, hogy ne azt használjam!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
k5.20
senior tag
válasz PeteePeti #157 üzenetére
Így van, az a tok kiváló. Csak szerintem nem véd hatékonyan az eséstől.
(Illetve valahol olvastam, hogy a hátulján lévő felirat néhányaknál elengedett, levált.)
Sajnos az utóbbi telefonjaim mindegyike átesett zuhanáson, pedig nagyon vigyázok rájuk, de csak az maradt egészben, amin valamiféle ütésálló tok volt. Szóval én ezért akarok ütésállót venni rá.
Egy hete használom [EZT], ez is kiváló, ajánlom azoknak, akik sajnálnának ennyit adni érte: tökéletes méretpontos, nem áll el sehol, zárt, jó a tapintása, de ez sem ütésálló. -
k5.20
senior tag
No a Supcase megérkezett.
Installálva... máris nyugodtabb vagyok
A tok feszesen rásimul a készülékre, kivágások pontosak.
Alul-felül a tok pereme kiemelkedik, nem túlzóan, de megnyugtatóan, hogy sima felületre esve védje a kijelzőt.
Maga a keret rész is elég merev anyag, így a hosszú oldalak közepén sem nyílik, válik el a készülék testétől.
A hátlap is magasabb, mint a kamera perem, így annak üvege is védve van.
Matricát a plexi miatt le kell szedni a készülék hátuljáról, ment a dobozba.
Az oldalkeret miatt a narancssárga csíkok a készülék oldalán nem látszanak.
A kamera körüli is csak alul, a led felől, mert nagyon pontos a kivágás.
Készülék súlya tokostól: 242 g.
A többit majd a használat megmutatja, egyelőre úgy érzem, megérte az árát.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Másfél hete hirdetem a makulátlan, Turbado garis 7T Promat, de 2-3 csere ajánlaton kívül nem érkezett KP-s ajánlat, pedig lassan 400 megtekintésnél jár. Ennyire nehéz eladni egy 7T Prot vagy valamit elszúrtam a hirdetésemben?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
PeteePeti
őstag
Üdv! NFC antenna pontosan hol található rajta! Érintéses fizetésnél nem akarok bénázni vele, hogy hol van pontosan!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Land
veterán
2 dolog miatt adom el és cserélnék 7T-re (de ha elmegy KP-ért, akkor lehet megvárom a Xiaomi Mi 10/Mi 10 Prot, mert impozáns a specifikációja):
1. Nekem sajnos túl nagy. Ez a méret már kényelmetlen.
2. A lekerekített kijelző nem tetszik. Megcsillan a görbületen a fény, szerintem semmi értelme.A 7T mindkét problámámat orvosolná és nem lenne borzasztó visszalépés.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
beeep146
tag
Üdv!
Ugyanezt ugyanígy végigjártam én is, túl nagy volt a 7 Pro, és ha a Oneplus jó neked, akkor egy 7T minden gondodat megoldja. Semmennyire nem lesz visszalépés.
Nekem nagyon nagyon nehezen sikerült mindkettőt eladni, kívánom, hogy jobban menjen. Bár még nehezebb dolgod van mint nekem volt év végén mert jön a 8-as.. :-D -
veterán
válasz *Mukeey* #181 üzenetére
Xiaomi téma áruházában több ezer téma,betü,ikon,zárképernyő,főképernyő,tárcsázó,stb típus van teljesen ingyen.Annyi féle-fajta amennyi az összes többi gyártónak együttveve sem.Ha ronda számodra az eredeti miui akkor a legutolsó részletekig lecserélhetsz,testreszabhatsz bármit rajta....
Oxigen os-nél mi van?Ja semmi csak a play áruházas launcherek -
törölt tag
válasz beyruth82 #183 üzenetére
Az a baj hogy csak hasonloan ronda elemekkel szabhatjuk szemelyre. A temazasnak semmi ertelme.. 2013 kornyeken meg en is elvoltam ilyenekkel Mondjuk OP-nal szerintem mindenki beallit egy tetszetos stock icon pack-et es le is van tudva. Eleg szepen igenyre lehet szabni mindenfele letoltott tartalom nelkul. Nincsenek kamu blur hatasok, es pillangos ikonok stb
Betű temat talan egy regi Corbyn lattam azota sehol[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
Emagon a 30-as warp charge autós töltő most "csak" 9k, ha érdekel valakit: link
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
veterán
válasz #78791680 #184 üzenetére
Több ezer téma,ikon,betütípus van köztük rengeteg tényleg igazan különleges.Komolyan mondom hogy az egyik fő ok ami miatt nem vettem még OP7T pro-t hogy nem szabható annyira tesre mint a xiaomi(miui).Meg persze idén már jönnek az 5g-s telók az oneplusnál és xiaominál is és itt Budapesten ahol élek már elérhető az 5g hálózat ha most befizetnék OP7T pro-ra (reszlet 2 év jöhet nálam szóba csak) 2 év alatt már biztosan kiépül annyira az 5g a fővárosban hogy megérje most 5g-s telóra befizetni(pedig nagyon ettem magam hogy váltok a xiaomiről op7t prora most havi 10-ért elérhető vodánál de mindig meggondolom ezek miatt).
-
*Mukeey*
addikt
válasz beyruth82 #183 üzenetére
Bocsesz, évekig használtam Xiaomikat (Note3, 4x, Note4, Note5, most is van a családban több is), nekem elment a kedvem tőlük. A MiPad4-el elvagyok, romolgatok rajta ha úgy van, de ennyi. Napi használatra az OP egy más dimenzió sebességben, ram kezelésben stb.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
veterán
válasz *Mukeey* #187 üzenetére
Igen azt gondolom meg képeket is szebbeket csinál biztosan talán üzemidőben gyengébb de tenyleg annyivel jobb-e hogy havi 10 ezret 2 evig fizessek(xiaomit egy összegben meg tudtam venni - Mi 9T-)?Rengeteget gondolkodtam mert játszani nem játszok és fényképezőt is ritkan használom de nekem nagyon fontos a gyors,laggmentes működés (op7t pro) ,a gyors mobilnetes es wifis modem(op7t pro dupla olyan letöltesi sebességeket tud elerni mindkettőn) mert rengeteget netezek telón de a Mi 9t se lassú,laggol ugyan de elviselhető es egy két bugot leszámítva a miui is tetszik főleg a testreszabhatóság miatt.Meg ha várok pár hónapot akkor már 5g-s xiaomi mi 10 pro vagy oneplus 8 is lesz már nem sokkal többért vagy hasonló árban.Szóval ezert nem vaciláltam és nem vettem op7t pro-t pedig már nagyon közel voltam hozzá.
-
*Mukeey*
addikt
válasz beyruth82 #189 üzenetére
Ne tudd meg, hányszor remegett a kezem a 7t pro megrendelő gombján🤣
De aztán úgy vagyok vele, h megvárom a következő generációt, annyira jó a 6t még most is.
Mi 9t szuper készülék, árában verhetetlen. Van haveromnak, nagyon korrekt készülék. Csak én egy kategóriával feljebb nézegetek, sokat használom, legyen akkor 2 évente top telóm.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
veterán
Ugyan így voltam én is vele
Vagy 10x kosárba raktam...
Aztán mégse... -
hoy
tag
Sziasztok!
Van egy hibám, hátha tudtok okosat mondani
one plus 7tpro legújabb software, teljes rendszer visszaállítás megvolt.
Vannak olyan kontaktjaim akik hiába hívnak, csak kicseng én meg nem veszem fel a telefont nekik. Mert: NEM CSÖRÖG KI A HÍVÁS.. Nem kapok semmilyen infót a hívásról. se SMS a nem fogadott hívásról... Ami közös bennük, hogy Iphone-t használnak és Vodafone-s előfizetésük van..
Amit eddig próbáltam:
1. Telenoros SIM kártyámat cseréltem újra , nem jött be.
2. Rendszer visszaállítás megvolt. nem jött be.
3. Ha az Iphone helyett más telót használnak becsöng.
4. Ha én rakom át a SIM kártyámat (MI8- volt a tesztkészülék.) szintén becsöng.A telefonom decemberi, de még Januárban azt hiszem jó volt..
Ez elég kellemetlen lévén ezt a készüléket használom munkákra is..
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Se telót nem cserélnék, se szolgáltatót..
Előre is köszönöm!
-
waszabi07
tag
Úgy tudom ez már egy ideje ilyen hibás sajnos...
valamiért aki vodafone volte-rol hiv telenoros oneplus 7 vagy 7 pro vagy ujabb telefont az nem csörög ki. Elég sokan jelezték már vodánál is és oneplusnál is de nem nagyon kapkodnak...
Én márciusban terveztem a 7t pro vételt de annyi hibát írnak róla hogy bizonytalan vagyok...
viszont más androidos csúcs teló meg nincs amit érdemes lenne venni szolgáltatóknál.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
Stabi83
senior tag
-
hoy
tag
Sziasztok!
A problémámat a Volte beállítás megoldotta
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
Stabi83
senior tag
Arra a próblémára hogy BT fülest vagy kihangosítót használva jóval halkabb a készülék mint a többi tud valaki valami okosat? Ugyan az a füles teljesen másogy szól a 7T Pron mint a Mate 20 Pro-n ( halkabb ).
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest