- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
-
K82
őstag
Csak azért írtam a garit mert ki tudja kinek mi a fontos. Az alig másfél hónapos iPhone 11-emet több mint két hét alatt sikerült elpasszolnom - soha nem kellett ennyit hirdetnem egy telefont, csak ezt a */%°˛`-t. Mindenki azzal köszönt h hol vettem, válaszoltam, nem jött válasz - pedig gyári garis volt.
-
K82
őstag
Ha fontos a két év (háztól-házig) garancia, akkor a hivatalos oneplus.com oldalt javasolnám - ha kapható lenne.
Következő a turbado.hu, ahol két év teljes körű garanciát kapsz - itt van is jelenleg 8/256-os egész korrekt áron (162e Ft).
Hardveraprón egy darab bontatlan van - az árából kiindulva kínai beszerzés, így már csak egy év garid lesz, az is kérdéses hogyan intézhető. Persze valamit valamiért, banggood - gearbest oldalakról a hivatalos árnál jóval olcsóbban szerezhető be, kérdés Neked megéri-e az árkülönbözet. -
gippazoid
őstag
Gyenge a vibra (előzőleg Samsung telóim voltak). Nem mindig érzem a rezgését a farmer zsebében.
Feltűnt, hogy a Viber üzenetek néha későn érkeznek meg. De csak akkor ha több órán át nem nyúlok a telóhoz. Pl. reggel mikor feloldom akkor rezeg és akkori időponttal érkezik meg az üzenet amit a tartalmát nézve sokkal korábban írtak.
Tapasztalt ilyet valaki?
Egyelőre nem néztem utána, pl. energia menedzsment hogyan kezeli Viber-t, de majd utána járok.
-
K82
őstag
Hasonló cipőben jársz mint én anno: jó telefon a Xiaomi, csak ne MIUI futna rajta...
A OnePlus sajátja (az Oxygen OS) AOSP alapú, a stock droidhoz képest a használatot kényelmesebbé tévő extra funkciókkal, gyors frissítésekkel.
A saját kamerája is egész korrekt, de gcam-mel sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes.
Akkuidő két SIM-mel is nagyon jó volt, jobban bírta mint a mostani P4XL. SOT-ot ne kérdezz, számomra sokkal jobb viszonyítási alap a gsmarena összehasonlító oldalán az endurance teszt (hasonló időt várhatsz tőle mint 9T Pro-tól a kisebb akku ellenére is).
Értesítésekkel nekem nem volt bajom, de itt nem is kell minden egyes program minden kis apró bizbaszát külön-külön beállítani mint MIUI alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest