Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
ßrainiac #635 üzenetére
No igen, az ilyen helyzetben valóban jól jön a garancia! Nagyon kevés OnePlus 7 eladó telefon van. Annál több 7pro. Árban nem nagy különbséggel. Új 7 a Turbadonál 162 , 2 hónapos garanciás 7pro 150-165.
Ott jobb kijelző, jobb kamera, nincs nocs. Itt jobb méret, jobb üzemidő, nem lekerekített kijelző. Nem egyszerű döntés. -
xhege
veterán
Köszi a választ! Jelenleg a gearbest-banggood párosnál sem lehet jobb áron megkapni mint itthon. Sok telefont rendeltem már külföldről, de garanciális problémám mindössze egyel akadt szerencsére. Az aprós eladónak tegnap írtam, de sajnos még nem felelt. Meglátjuk a válaszát.
-
xhege
veterán
Hol a éri meg a legjobban jelenleg beszerezni a telefont?
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi mi9t Pro telefonom van, de nem tudunk megbarátkozni a MIUI rendszerrel. Mindenképpen bugmentesebb stabilabb szoftverrel rendelkező telefont keresek. Samsung volt de drága és vannak hibák ott is. Apple szintén drága, karcsú üzemidő, és nekem kell a két fizikai SIM. Pixel szintén SIM miatt kilőve.
OnePlus telóm sosem volt, de szinte csak jót hallok. A 7 pro túl nagy és az ívelt kijelző nem pálya. A 7t árban húzós. Úgy tűnik ez a 7 lehet a jó megoldás. A kérdéseim: van-e valami ismert hibája a telefonnak? Kamerája mennyire jó, van esetleg erre is gcam? Akksi? Ami pedig a legfontosabb: értesítéseket jól kezeli?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest