- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
#80439296 #940 üzenetére
#937-ben osztottam meg "real low-light" képeket. A redőny éppen csak picit volt annyira felhúzva, hogy a maellák közötti vékony résen jött be annyi fény, amennyit látsz. Olyan sötét volt a szobában. Szerintem látszik, hogy milyen sötétek a képek. Az is látszik, hogy mi a különbség az S8+-hoz képest. Mi kell még neked? 34"-os képernyőn néztem meg mind.
Az 5T képei belenagyítva élesebbek, de picit szemcsésebbek is, az S8+ képei meg mosottabbak.
-
válasz
#80439296 #37 üzenetére
Nyugodj meg, ennél nincs semmilyen zselé. Az ötöst ezért küldtem vissza, ezen egyáltalán nem látom. Fejre fordítva viszont jól megfigyelhető, szóval hiába mosdatták sokan a gyártót anno, elb@szottretardáltidióta húzás volt fejjel lefelé beépíteni a kijelzőt, bármi is indokolta.
Hármasról váltok egyébként, ami sebességben még mindig elég kellemes, de az 5T érezhetően fürgébb. A kamera portré módja ellenben nem győzött meg, az ötös, ameddig nálam volt, szerintem szebb portrékat lőtt.
A DND kapcsolóról. Én aProfile mellett használom. A sszoftverrel időzítem a némítást, kapcsolok repülőt, stb. A kapcsoló mindig alsó állásban van, de ha hirtelen némítani kell a telefont (Főnök jön be, olyan helyre megyek ,bármi, átlököm a kapcsolót felső állásba, és az felülvágja a szoftver beállításait. Baromi kényelmes megoldás, a Dash Charge mellett ez a másik olyan dolog, ami miatt ismét a OnePlus-ra szavaztam a pénztárcámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged