- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Hát....
Az a helyzet, hogy én is ingyen frissítettem Win10-re és eddig nagyon tetszett. Igazából a legutóbbi 2 frissítés aztán teljesen használhatatlanra "javította" a Win10 élményt.
Ott vagyok, hogy feldobok egy tiszta Win10-et és ha úgy sem, akkor megy is vissza a Win7.
Hogy lehet így szét...ni egy oprendszert...blagolf
Ezért kár volt hozzászólni.
Ráadásul, ha tudsz olvasni akkor számodra is kiderülhet, hogy nem a telefon hibás, hanem a touch fw. Ráadásul összeollózott sz@r cikk, legalább az eredetit linkelted volna.Bodrik
Nekem sincs gondom a teló felismerésével, de a Win10-el van. -
Fólia: [link]
Válaszd csak a screen protection-t. Ingyenes a szállítás, vizesen kell feltenni a fóliát, de van ott róla videó is. Én ezt használtam a sima OP3-ra, és nagyon jó.
(#155) blagolf: hülye volt a cikkíró, még fordítani sem tud normálisan. Egyrészt ez nem hiba, másrészt 99.99%-a a felhasználóknak észre sem veszi. Nincs semmi ciki abban, hogy egy kicsit lassabb a panel érzékenysége, mint a 2x annyiba kerülő mobiloknál.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest