-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz ChrisDzsi95 #23502 üzenetére
Akkor jó.
Eddig nem hallottam senkiről, akinek sikerült volna szoftveresen megölni egy OnePlus 3-at, 3T-t.
Zseniális a Qualcomm reanimátor programja... -
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #23501 üzenetére
Közben sikerült, úgyhogy minden oké
-
Rick4
félisten
válasz ChrisDzsi95 #22029 üzenetére
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
UberMutant
őstag
válasz ChrisDzsi95 #18144 üzenetére
adb sideload filename.zip
-
Bibby
addikt
válasz ChrisDzsi95 #14124 üzenetére
Nekem hosszú érintésre van téve a képernyő kikapcsolás. Szerintem a legjobb megoldás, már teljesen hozzászoktam.
Ελευθερια η θανατος
-
senior tag
válasz ChrisDzsi95 #14119 üzenetére
OP2-nél lehetett konfigurálni a home gombot, például dupla érintésre kapcsolja ki a kijelzőt. Lehet, hogy a "késleltetés" azt jelenti, hogy egy picit figyel még a telefon, nem lesz-e dupla érintés, és akkor mást kell csinálnia. Mondjuk ha nincs ilyen konfigurálva a gombra, akkor ne "figyelgessen".
-
hyperspace
őstag
válasz ChrisDzsi95 #14119 üzenetére
A szoftveres gomb a megoldás . Nekem nincs 1 mp, max 0,5. De én együtt tudok élni vele.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #13385 üzenetére
Végül megoldódott, egy Viper Cleanert kellett flashelni, amivel törli a gyári MusicFX-et, így már tökéletesen működik
-
Cry0
őstag
válasz ChrisDzsi95 #13380 üzenetére
szia
dobd fel a freedomos-t abba alapból benne van
de csak 1.6.1-igIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
syler123
veterán
válasz ChrisDzsi95 #12622 üzenetére
Köszi, legközelebb kipróbálom.
-
szpali
addikt
válasz ChrisDzsi95 #11338 üzenetére
az a vicc, hogy nálam vásárlási limit sincs és már kibocsájtása óta használom ezt a kártyát
de mind1, megoldódott és ez a lényegiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
zoltan6
őstag
válasz ChrisDzsi95 #11338 üzenetére
igen ez így működik,de ez beletelik pár napba,főleg akkor szívás ha valakinek nincs netes bankja,és mehet be a bankjába elkérni a számlakivonatot amin rajta van a kód.
-
zoltan6
őstag
válasz ChrisDzsi95 #11324 üzenetére
emeljétek fel a kártyás vásárlás limitét,mert alapból általában 100 ezer a limit,nálam az volt a gond otp-snél.
-
FNZ
őstag
válasz ChrisDzsi95 #11331 üzenetére
persze jó winfos-os szokás szerint nyomtam azért egy újraindítást a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
A bankkártyámmal nekem sem engedte délelőtt, át kellett utalnom a virtuális kártyára a pénzt (OTP, mind2 kártya MasterCard)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
FNZ
őstag
nálam is ez volt tegnap este a rókával, szívtam én is.
a ie-vel viszont megcsinálta. -
PayPal topikban kérdezd.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest