Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #28560 üzenetére
Meg volt tegnap este az első OTA frissítés az új TWRP alatt LineageOS-en.
Meglepett nagyon a menete, előző TWRP alatt a telefon újraindult, bekérte a titkosítás feloldásához a jelszót, majd nem frissült, és manuálisan kerestem meg a frissítő fájlt.Jelen TWRP alatt újraindult a telefon, nem kért semmilyen jelszót, lefutott automatán a frissítés, majd újra indítottam a végén a telefont.
Ezek után a Google Play áruház leállt üzenet jött mindig, a play szolgáltatások is ugyan így, a root is elszállt, ez nagyon fura, végül újra flasheltem a rootot és az áruházat is a telefonra, időnként kiírva pár app hogy leállít a működése, nagyon fura a helyzet, de nem tudom mit gondoljak, korábban ilyen soha nem történt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest