- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz DeathAdder #22344 üzenetére
Nekem is kb ilyen tempóval nyitja meg ha bezárom és rögtön újra megnyitom. (Bár lehet hogy nem ennyire lassan.) De ha bezárom és pl várok kb 2 másodpercet és utána nyitom meg akkor már abban a pillanatban megnyílik. Nincs az a fekete kép.
(Béta 16 Root mentes és béta 10 óta csak OTA frissítés volt nem volt FR. Egyébként jól van. Egyetlen lassulás vagy pontatlanság az ujjlenyomatolvasonál vettem észre. De egyszer ezt megoldota az hogy töröltem az ujjlenyomatomat és újra meg adtam neki.)
Szerintem felesleges ezen pörögni. Mennyire élet szerű helyzet az hogy megnyitod bezárod és abban a pillanatban megint megnyitod? Se mennyire és értelmetlen is.
Egyébként szerintem azon a telón a rendszer nem lőtte ki a futó appok közül semmi más nem lehet.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Macika66
őstag
Én már 3T-n vagyok, Beta7-en.
A Beta6-nál PONT ugyanígy csinált nálam is, valamint az ujjlenyomatolvasó is majdnem 1 mp-es reagálással ment.
Most meg ennél a verziónál gyakorlatilag azonnal... -
promagus00
tag
Nálam is pontosan ugyan így nyílik meg, a legújjab beta van fent root nélkül.
Holnap (azaz ma) reggel megy fel a phoenix rom, és megnezem azzal mit produkálVillanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest