- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Szívesen összehasonlítanám a 808-al, de még csak forgalomba sincs! Ellenben a Nokia N8-am miatt megváltam szeretett kompaktomtól, egy Panasonic TZ2-től. Tökéletesen kiváltotta! Oké, nem a zoomban mert abból 10x optikai volt, de nem használtam szinte sosem, illetve az 1 cm-es makró is jó volt, de azt is ritkán használtam!
De általánosságban, amikor csak úgy fényképezek zoom nélkül, mint az esetek többségében, akkor hozta a szintet!
Na mindegy, kinek a pap, kinek a papné, nekem megfelel. OFF END!Xaels
SE Xperia mini, android 2.3, és majd megkapja a 4.0-át is, de hiába fordítjuk lefelé, nem kussol el, ARC S szintén, Galaxy Mini szintén zenész!
-
donceleger8
őstag
Egyelőre nincs több symbis teló kilátásba helyezve, de a Nokia 808 nekem bőven megfelel! 2016-ig meg van támogatása is, ugye jön majd a Carla és a Donna is, mellesleg a Donnát már 2 magos telókra készítik, itt jegyzem meg a 808 nem kétmagos! Tehát ez sejtet valamit, de ezt mindenki fantáziájára bízom, illetve programokat még ezután is lehet rá írni! De ez annyira a távoli jövő, hogy addig még sok víz lefolyik a Dunán, bármi megtörténhet!
Most erőltetik a WP-t, de szerintem korántsem az elvártaknak megfelelően alakul a dolog.
Amúgy jó lenne nekem az android is, ha tudna hasonlóan jó minőségű kamerát kezelni, illetve a rendszer ne lenne ennyire bugos.
Nem a homokba dugom a fejem, egyszerűen számomra ez a megfelelő!
Amiket pedig leírtam, nem évekkel ezelőtt volt, hanem most van, szóval!(#28) Xaels
Ez a lefelé fordítós dolog érdekes, több droiddal is próbáltam, egyikkel sem működött. persze nem az összet próbáltam ki, így ez lehet pár modell sajátossága, de nem hinném, gondolom rendszer függő a történet. Esetleg külön be kell kapcsolni valahogyan? Akkor hol, mert asszonyén sem némul el, ha pofára fordítjuk! Help please!
-
donceleger8
őstag
Persze mondhatnád, csak nem lenne igaz!
Azért nem rossz egy haldokló platformtól olyan kamera modulok kezelése, amit a konkurencia nem tud megvalósítani idestova már több mint 2 éve, kikapcsolt állapotban ébreszteni, illetve több szenzor egyidejű kezelése mint pl a telefont lefelé fordítva hívást némítani vagy szundit aktiválni, illetve a CPU és a GPU együttes használata hogy ne prociból kelljen megoldani mindent, amit a droid pl. az ICS megjelenésével támogat, s amit a symbian már több mint 2 éve tud, de még sorolhatnám.......
De nektek van igazatok, biztosan haldokló platform! -
donceleger8
őstag
-
donceleger8
őstag
Nem értem miért a szenzorméreten rugóztok! Pár évvel ezelőtt a fényképezőkkel is csak VGA felvételeket lehetett készíteni, pedig rendelkezésre állt a nagyobb méret! Manapság már ezek is HD-ban rögzítenek, ám ami a minőséget illeti a telefonok videói cseppet sem tűnnek rosszabbnak! Sőt! Van egy-két kiemelkedő példány!
A jó képminőség tehát nem egyenesen arányos a szenzormérettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest